2700-netavisen kan fejre 2 års fødselsdag

                                                   2014-06-22-14_08_34-e1413810827864

Ja tiden drøner bare afsted, og i denne tid er det 2 år siden, Brønshøj-Husums første avis på nettet – 2700-netavisen.dk havde premiere. Det har været en skøn tid med masser af udfordringer. Fra at starte fra nul, er vi nu oppe på gennemsnitligt 3000 læsere om dagen, og det er tal, der fortsat peger op ad ! Alene det er et super incitament til at fortsætte med at udvikle produktet.

Vi har så sandelig også flere læsere langt uden for bydelsgrænserne, tidligere beboere fra Brønshøj og Husum, og fælles for dem alle er, at de er meget glade for at kunne følge med i, hvad der sker i 2700-området. Midlerne til at lave denne netavis er ikke enorme, men med flid og kærlighed til bydelene, så går det endda. Vi kan mærke, at flere og flere opdager vores eksistens – og det giver sig udslag i mange retninger. Til vore læsere kan vi igen sige – hjælp os med at gøre 2700-netavisen endnu mere kendt. Spørg naboen, frisøren, slagteren eller hvem som helst, om de læser netavisen. Jo større læsertal – jo bedre produkt.

Sidste år indstiftede vi 2700-Sportsprisen, og denne skal vi uddele for anden gang til januar. Vi kan om kort tid tilføje de sidste to nominerede, som godt nok ikke lige er valgt i de kvartaler, vi havde regnet med, men det gør ikke noget. De vil begge modtage kvartalsprisen, så der i alt er uddelt fire af slagsen i år.

Vi siger tak for den flotte modtagelse og store interesse, vi møder og har mødt. Husk altid på, at vi ikke er afhængig af en uddeling, som ikke altid er lige pålidelig – men altid kan findes på nettet. Vi går efter at bringe nyhederne fra vore bydele først – og de kan som regel læses meget kort tid efter, at de er indløbet.

Og til sidst – brug os hvis vi kan hjælpe med noget – det er bare at skrive til fa@2700-netavisen.dk !