2700-netavisens læsere jubler over, at Pejsegaarden får lov at bestå

Det har vakt stor glæde blandt netavisens læsere, at den gamle hæderkronede Pejsegaarden får lov at bestå efter at Britt Bendixen i sidste uge solgte det gamle familieforetagende. 

5f1d8c4bff2cdeea03ef6117e44676af

Flere tusind har reageret og samtlige udtrykker lettelse og tilfredshed med, at den nye ejer vil forsøge at føre stedet videre og bevare de gamle kendte bygninger. De er også glade på Britts vegne over, at hun endelig kan smide tøjlerne og sige tak for et fantastisk langt liv med dans og festlige oplevelser i Pejsegaarden. Når man taler om danseskoler og danseundervisning i det hele taget, så fornemmer man nærmest, at hele Brønshøj-Husum gennem generationer har og har haft relationer til Pejsegaarden. På netavisen har vi de sidste dage fået hilsener langt udenfor bydelsgrænsen fra gamle elever, som har gode minder fra en skøn tid og som glæder sig over, at det hele bevares.

Men også vores kendte bysbarn Britt Bendixen udtrykker stor glæde over, at det hele bliver bevaret. Til netavisen siger hun – jeg er også meget glad for, at bygningerne både bevares og istandsættes. Det er simpelthen vidunderligt !