Inspiration til at se mere på den nære natur i vort område

Vi har modtaget dette indlæg fra Naturrum2017:

Af Anders Adams & Rikke Milbak

Find os på Facebook: ”Mere liv på din egen grønne plet” eller skriv til os på Naturrum2017@gmail.com

Naturen er lige derude bag din bagdør, og der er masser af den! Måske bemærker du det ikke, og går derfor glip af en masse spændende oplevelser. Med simple indsatser kan du faktisk selv gøre noget for at lokke endnu mere fascinerende natur til.

I dette projekt vil vi med udgangspunkt i 5 grønne områder i Bispebjerg, Husum/Brønshøj inspirere vores medborgere omkring Utterslev Mose til at se nærmere på den nære natur og engagere jer til at gøre en forskel for den biologiske mangfoldighed på jeres nærmeste grønne område – uanset om det er en altan, en baggård, en parcelhushave eller det kommunale parkstykke.

I 2700 formidler vi fra Husum Bypark på Frederikssundsvej, hvor de vilde plæner snart blomstrer gult og hvidt af kællingetand og røllike. Ingen tvivl om de vil tiltrække en masse spændende bier, sommerfugle og svirrefluer. Og fra Byhaven ved EnergiCenter Voldparken, hvor sjaggeren lige nu har travlt med at fordre sine 4 uger med regnorme, og de vilde bier har fået en plads i stolperne af de nye kvashegn.

I formidlingsprojektet ”Mere liv på din egen grønne plet” kan du følge med og blive meget klogere på naturen lige udenfor din dør. Der vil også løbende være arrangementer i de 5 områder, som du har mulighed for at deltage i.

Projektet er støttet af Københavns Kommunes Utterslev Mose pulje, Bispebjerg Bydelspulje og Bodil Pedersen Fonden, og løber frem til slutningen af juni 2017.

Vi glæder os til at mange spændende naturoplevelser sammen med jer!

Find os på Facebook: ”Mere liv på din egen grønne plet” eller skriv til os på Naturrum2017@gmail.com