Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 23 (opdateret)

Husum Kirke:


Morgensang
Start torsdagen med sang. Torsdag den 8. juni kl. 9 inviterer Husum Kirke til morgensang med en af kirkens sognepræster Iben Sørensen. Der er kaffe og brød indtil kl. 10. Alle er velkomne.

Konfirmandindskrivning
Lørdag den 10. juni kl. 13 afholdes der i Husum Kirke infomøde for kommende konfirmander fra Husum og Husumvold sogn. Der startes med en kort gudstjeneste. Bagefter vil der være info, mulighed for at stille spørgsmål og indskrivning. Sognepræsterne Line Bjørn Hansen og Stig Boel fra Husumvold Kirke samt Bettina Birk Jensen og Nikolaj Hartung Kjærby fra Husum Kirke vil være til stede.

Husumvold Kirke:

Konfirmandindskrivning

Tirsdag den 6. juni kl. 19 afholdes der i Husumvold Kirke infomøde for kommende konfirmander fra Husum og Husumvold sogn. Der startes med en kort gudstjeneste. Bagefter vil der være info, mulighed for at stille spørgsmål og indskrivning. Sognepræsterne Line Bjørn Hansen og Stig Boel fra Husumvold Kirke samt Bettina Birk Jensen og Nikolaj Hartung Kjærby fra Husum Kirke vil være til stede.

Legestue
Der er legestue onsdag den 7. juni kl. 10-12 i Husumvold Kirke.  Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg – og alle er selvfølgelig velkomne til at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig. Gerd og Birthe står trofast for legestuen – de bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. per familie at være med.

Afslutningskoncert med børnekorene

Husum og Husumvold Kirkers Spire – og Børnekor synger en mindre afslutningskoncert onsdag den 7. juni kl. 17 I Husumvold Kirke. Bagefter er der afslutning med diplomoverrækkelse. Alle er velkomne. Der er te/kaffe og kage til alle.

Legestue

Onsdag den 14. juni kl. 10-12 mødes Husumvold Kirkes legestue for sidste gang inden sommerferien. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. På denne sæsons sidste legestue-dag mødes alle på Husum legeplads, Nordrupvej.