Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker

Husum Kirke

Gud & Gaffel

Efter sommerferien inviterer Husum Kirke igen til spaghettigudstjenesten Gud & Gaffel. Det er torsdag den 31. august kl. 17, hvor temaet er ”Hvor tror du, at du skal hen?” En børnegudstjeneste om himlen. Gud & Gaffel er gudstjenester for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs. Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Kom og syng med Husum – og Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor. Spirekoret, der er for drenge og piger i 0. og 1. klasse, øver onsdage i Husumvold Kirke kl. 16.30-17.30. Børnekoret, der er for drenge og piger i 2.-5. klasse, øver mandage i Husum Kirke kl. 16.30-17.30. Der er sæsonstart for Børnekoret 21. august kl. 16.30-17.30 i Husum Kirke og sæsonstart for Spirekoret den 23. august kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke. Det er gratis at være med. Se mere på www.husumkirke.dk og www.husumvoldkirke.dk

Husumvold Kirke

Skovtur

Fredag den 1. september er det igen blevet tid til Husumvold Menighedsplejes skovtur. Tilmelding til Husumvold Menigheds skovtur er senest søndag d. 27. august hos Husumvold Kirkes kordegn.

Dagen starter med en morgenandagt i kirken kl. 9. Efter andagten kører vi til Galleri Emmaus i Haslev, hvor vi får en introduktion og rundvisning. Herefter spiser vi frokost på Villa Gallina. Vi er hjemme igen senest kl. 17.00. Hele herligheden koster 200 kr. og inkluderer transport tur/retur samt en lækker frokost på en kro eller restaurant. Drikkevarer tilkøbes.