Hyggeligt og intenst lokalderby i Gadelandet som Husum vandt 4-1

FODBOLD: Husum fik den revanche de kom efter i tirsdag aftens lokalderby i Gadelandet mod hjemmeholdet Fix. Efter en intens men ikke særligt velspillet kamp levede de blå/hvide op til favoritrollen og vandt 4-1 efter 2-0 ved pausen. Dermed er Husum igen med i førergruppen i Serie 1. Ikke færre end 350 tilskuere overværede lokalopgøret ..

IMG_0737

Så er der mål igen – 3-0 til Husum i anden halvleg. Det kunne være blevet en langt større sejr, hvis gæsterne havde kendt deres besøgelsestid.

Husum vidste, hvad det drejede sig om, da de tirsdag aften gæstede Gadelandet for at møde bundholdet Fix. Alt andet end en sejr ville være en fiasko. Det så man også tydeligt på spillet allerede fra kampens start, hvor Husum virkede hurtigere på bolden og mere målbevidste. Det blev da også 1-0 forholdsvis tidligt i kampen, og inden pausen havde de blå/hvide gjort det til 2-0.

Man kom jo først og fremmest for at se fodbold, men rammerne til dette lokalopgør var usædvanlige. Der herskede en råhygge rundt om banen, hvor stort set alle kendte alle og fik en hyggesnak og måske en pils under kampen. Der var folk fra alle tre klubber i Brønshøj, og det mindede mest af alt om en Serie 3 kamp i det sydsjællandske mellem to nabo landsbyer. Så selvom Husum havde teten næsten samtlige 90 minutter, var der ingen blandt hjemmepublikum, der tog anstød af det. Fantastisk at opleve. Da solen samtidig langsomt begyndte at sænke sig og temperaturen var til korte bukser og t-shirt, så var alt den rene idyl. Pokkers de to hold ikke ligger i samme række i næste sæson.

IMG_0733

Fix havde da også chancer i ny og næ – og fik da pyntet på slutresultatet til sidst.

Efter pausen fortsatte det stort set i samme gænge, og Husum bragte sig både foran 3 og 4-0, og så var sækken snøret sammen. Som nævnt fik hjemmeholdet en enkelt pind til sidst, men det var kun rent kosmetisk, det mål kunne bruges

IMG_0742

Der blev gået til vaflerne, og efter næsten 90 minutter, kan man godt få krampe.

Da dommeren fløjtede lokalopgøret af, eksploderede Husums supportere på den ene langside med romerlys og masser af røg. Og selvfølgelig måtte Martin Krøgers tropper over og hilse på og takke for støtten.

IMG_0749

4-1 og klar til fredagens helt store topopgør i Husumparken mod Rødovre. Læs mere om det andetsteds i netavisen.

Det var en meget hyggelig fodboldaften i Gadelandet. Tak for den !