Der sker en masse i Bellahøj Kirke den kommende tid ..

Smag på Japan

Sognepræst Marie Louise Østergaard-Hansen byder på fredag den 3. oktober kl. 14.00 velkommen til en spændende, japansk eftermiddag i Bellahøj kirke. Her skal man se på mangategneserier, smage på sushi, se billeder og høre om japanske traditioner, kultur og historie. På højskolemanér starter og sluttes der med en sang og undervejs serveres der te (og måske kaffe) og kage til en pris af 15 kr. Indtægterne fra kaffe/te og kage går ubeskåret til sognets menighedspleje.

Kom og byg et tårn
 
2
 
Børne- og ungdomspræsterne i Bellahøj-Utterslev Sogn, Asser Skude og Johanne Haastrup, glæder sig over fremmødet ved de seneste to spaghetti-gudstjenester i efteråret i Bellahøj Kirke. Der har været knapt 90 fremmødte hver gang, heraf godt 40 børn med deres søskende, forældre og bedsteforældre.
Næste spaghetti-gudstjeneste er på onsdag den 8. oktober kl. 17 i Bellahøj Kirke, hvor man skal høre den kendte fortælling om Babelstårnet. Mange ved nok ikke at ”babel” rent faktisk betyder ”forvirring”, men det er faktisk pointen i historien at Gud skabte forvirring og umuliggjorde det projekt, menneskene havde gang i, nemlig bygge et tårn op til himlen. Men hvorfor gjorde Gud det?
Børnene får mulighed for at bygge et kæmpe tårn inde i kirken. Og de får også mulighed for at lade det styrte sammen. Præster og musikere glæder sig til at fortælle og genopleve historien sammen med en masse glade børn og voksne. Man bruger Sigurd Barretts ”Bibelfortællinger” og synger bl.a. hans sang om tårnet.
Spaghetti og kødsovsen bagefter, er gratis for børn. For voksne koster maden 20 kr.

 

Når kærligheden er størst

Hvordan er det muligt at tilgive og elske en kvinde, som har dræbt sit eget barn? Det er det spørgsmål, den danske og oscarnominerede filminstruktør stiller i den film, der vises på torsdag den. 9. oktober kl. 19.00 i Bellahøj kirke. Filminstruktøren er kendt for sine meget personlige film, der skildrer alt fra hans barndom, ungdom til en skandalesag, som involverede hans far. Alligevel fremstår torsdagens film som den mest personlige til dato, idet instruktøren selv har gennemgået samme forløb som sit alter ego, i filmen. Efter filmforevisningen, som er gratis, er der som sædvanlig snak og snacks.