Stor Beatles-aften i Pilegården på fredag ..

I år er det 50 år siden The Beatles filmen A hard days Night havde premiere, og i den anledning er der på fredag den 7. november stor Beatles-aften i Pilegården kl. 20-22 ..
Per_Wium_The_beatrioKulturhuset Pilegården & Music House Brønshøj fejrer jubilæet med et foredrag med en af danmarks bedste Beatles-formidlere. Per Wium formår om nogen at fortælle den fascinerende Beatles-historie med glød og indlevelse og til foredraget får han selskab af Beatrio, som leverer koncertforedragets lydside. 

Efter pausen tager alle fire musikere os med til det tætteste, man i dag kan komme på en vaskeægte Beatleskoncert. Udgangspunktet er A HARD DAY’S NIGHT – året er 1964.

Det bliver et genhør med en masse hits – og et stort uddrag fra Abbey Road-albummet.Per Wium har beskæftiget sig med The Beatles og deres musik siden gruppen for alvor slog igennem i Danmark i 1964. Han har selv været musiker i en række danske rockbands samt været studievært og senere chef i DR’s musikafdeling. I 2010 stod bag han bag bogen “BEATLES FOR ALLE – en introduktion til gruppens musik”, og i dag holder han foredrag og kurser om gruppens musik i hele landet. Kom og hør historien om gruppen fra Liverpool, der med nysgerrighed og mod blandede forskellige musikgenrer ind i deres musikunivers på en måde, som inspirerer bands den dag i dag.

Entre: kr. 90.-