Suzuki Bellahøj holder Nytårsshow med mere bil for pengene

Suzuki Bellahøj tager hul på det nye år med sit traditionsrige Nytårsshow, der afholdes i weekenden den 10. – 11. januar. Her er gode kampagnetilbud, en ny Swift specialmodel, attraktive finansieringsmuligheder og en gratis nytårsgave til de besøgende.

Årets Suzuki Nytårsshow favner hele programmet af Suzukis økonomiske biler, men der er særlig fokus på to gode Alto tilbud, en ny og speciel Swift kampagnemodel og på S-Cross, der har brudt grænsen for, hvor meget crossover man kan få for under 190.000 kroner.

Få 35.000 kroner for den gamle bil

Budskabet er helt enkelt. Kom med den gamle bil og få hele 35.000 for den, når man køber en fabriksny Suzuki Alto i Xtra version. Alto modellen er Suzukis mindste, og den er kendetegnet ved en god kørekomfort i de to store forsæder og en rigtig flot benzinøkonomi på op til 24,4 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). 5 døre er standard, og det samme er 6 airbags, ESP system og servostyring. Og i Xtra modellen får man også dejligt komfortudstyr som f.eks. aircondition, el-betjente sideruder foran, fjernbetjent centrallås og integreret cd-radio. Samtidig er automatisk stop/start af motoren, splitbagsæde, tågelygter foran og alu-fælge en del af standardudstyret. De 35.000 kroner gives som en kombination af rabat på den nye bil og indbytningspris på den brugte bil, og der kan maksimalt indgå en indregistreret bil pr. handel.

Alto med All Inclusive til kr. 1.495/måned

Et andet godt nytårstilbud på Alto modellen er, at den nu kan fås med den populære ”All Inclusive” løsning. Med en udbetaling på 20.000 kroner kan kunderne her få en finansiering, der er inkl. service og forsikring de første 3 år – og det er til en månedlig ydelse fra kun kr. 1.495. Så er man kørende i en helt ny bil for under 1.500 kroner om måneden og skal ikke tænke over større uforudsete udgifter, da det eneste, der kommer oveni, er forbrug af brændstof samt ejerafgiften, der er på kun 310 kroner halvårligt.

S-Cross fra kun kr. 1.995/måned inkl. service

Markedsprisen for en stor crossover ligger omkring en kvart million kroner, men Suzuki S-Cross fås fra under 190.000 kroner, hvilket gør den til et af de mest attraktive bud på en moderne familiebil i dagens Danmark. S-Cross kombinerer køreglæde med praktiske kvaliteter som en utrolig stor og rummelig kabine samt et af klassens største bagagerum. Samtidig er siddepositionen behagelig høj, og sikkerheden har EuroNcap bedømt til de maksimale 5-stjerner. Motormæssigt er der valg mellem 120 hk stærke benzin- eller dieselmotorer, ligesom S-Cross også fås med Suzukis nyeste 4WD system AllGrip, der sørger for maksimal fremkommelighed og vejgreb under de fleste vejr- og vejforhold. Og på udstyrsfronten tilbydes S-Cross i fire versioner fra den billigste Family og op til Exclusive modellen.

I forbindelse med Suzukis nytårsshow tilbydes en særlig finansieringsløsning, hvor køberen kan få finansieret den nye S-Cross med en månedlig ydelse fra kun 1.995 kroner, og det er inkl. en serviceaftale, der dækker serviceudgifterne i de første 3 år og op til 45.000 km. Løsningen tilbydes i hele S-Cross modelprogrammet, og den kan naturligvis skræddersyes, så den dækker det kørselsbehov, man har.

                                henrik-jacobsen-biler-240

                          Kom op og kig, Henrik Jacobsen, Suzuki Bellahøj inviterer til bilfest ..             

Lækker Swift Style mode

Med introduktionen af den nye Dualjet motor, der forener høj ydelse (90 hk) med lavt forbrug (23,3 km/l iflg. EU-normen), er salget af Swift i 2014 rykket et gear opad. Og med introduktionen af en ny og særlig Style kampagnemodel forventes det, at Swift modellen får en flyvende start på det nye år. Her får man nemlig en lækker og velkørende bil, der byder på specielt udstyr som indtræk med læderdetaljer, sportsrat i læder, flotte alu-fælge i sort og sølv design, LED kørelygter og en ny kølergrill med krom. Og selvfølgelig har Style modellen også 7 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder for og bag, ratbetjent cd-radio samt fjernbetjent centrallås. Og med en pris på den 5-dørs Style model, der starter ved kun kr. 139.990, regner Suzuki med, at der bliver rift om modellen, der fås i 4 farver og kun kommer til landet i begrænset antal.