Afsindigt drama i Bellahøjhallen, da Stadion vandt lokalbraget mod Rødovre 20-19

Stad1

Vi beklager billedets kvalitet, det er taget fra et videoklip, som ligger på IF Stadions hjemmeside på facebook. Gå evt. selv ind og se Michaels Jensens fantastiske afslutning på et tæt og dramatisk opgør

HÅNDBOLD: – Ja jeg ved godt, jeg snart kommer til at ligne en på 85 – men det er altså fordi, jeg med glødende klubhjerte overværer alle vores kampe, siger formand for IF Stadion, Allan Juhl Jensen med et stort smil. Og man forstår ham, for det er efterhånden sådan, at man skal have resteniler eller andet beroligende,  hvis nervesystemet skal holde til det.

Således også torsdag aften i Bellahøjhallen i lokalbraget mellem Stadion-Rødovre. Det blev en kamp med smæk for skillingen og det helt store drama til sidst. Hjemmeholdet vandt opgøret med 20-19 på et mål scoret få sekunder før tid !

Men lad os tage det fra begyndelsen. Det virkede ikke, som Stadion-spillerne havde fået det rigtige ben ud af sengen i kampens første kvarter. Alligevel kom de gulblusede foran 1-0. Men så gik der et helt kvarter, hvor de ikke fik scoret, og så førte gæsterne med 5-2 ! I halvlegens sidste halvdel virkede det, som Stadion havde fået løsnet lidt op, og ved pausen førte hjemmeholdet 10-9.

Det samme gentog sig fra starten af 2. halvleg. Stadion kom skidt ud, og Rødovre kunne bringe sig foran 12-10. Det meste af halvlegen halsede Stadion ligesom bagefter, men kom dog hele tiden op til f.eks. 14-14 og 15-15. I slutfasen førte gæsterne tilmed 19-18, og så var det, den helt store dramatik opstod. Stadion fik udlignet til 19-19, og i det døende minut havde Rødovre bolden og en kæmpe chance, som Stadions målmand fortræffeligt fik reddet. Tiden var så småt ved at rende ud, men nu var det hjemmeholdet, der havde bolden og bare sekunder før tid fik Michael Jensen på et supermål, en svær detalje fra en spids vinkel gjort det til 20-19 – og så var alt kaos i bare jubel i Bellahøjhallen. En vanvittig forløsning efter en kamp, hvor det ikke kørte optimalt for Stadion. Men to dejlige point, som nu bringer vore lokale håndboldhelte op på 2. pladsen i rækken !!

Vi er nødt til at bringe et lille kedeligt efterskrift, for de to unge dommere, man havde sat til at dømme lokalopgøret kunne slet ikke leve op til ansvaret. Det her er altså herrehåndbold for voksne mænd, og så nytter det ikke, at man lader totalt uprøvede og urutinerede dommere lede sådan et slag. Vi ser det efterhånden temmelig ofte. Hvornår finder DHF ud af at matche tingene på en ordentlig og ansvarlig måde.

Stadion spillerne kommer ikke til at hvile på laurbærrene. Allerede mandag aften klokken 20 skal drengene spille igen – denne gang mod Øresund i Bellahøjhallen. Det hele ser fornuftigt ud !!