Alliancens 75 års jubilæum blev fejret med successtævne på Tingbjerg Ground

IMG_5312Brønshøj Boldklub var lørdag vært for et succesrigt Alliancen jubilæumsstævne, hvor de fem medlemsklubber, Brønshøj, HIK, KFUM, Næstved og Vanløse, mødte op med hver deres U12 hold på stadionbanen i Tingbjerg.

Jubilæumsstævnet blev også mødet mellem generationerne, da der var besøg af en del gamle spillere fra de fem medlemsklubber, der alle havde spillet på Alliancens hold i storhedstiden i 50’erne, hvor sammenslutningen spillede kampe mod store udenlandske klubber og landshold. Henning Steen, Erik “Morfar” Nielsen og Per Friis fra Brønshøj, Finn Laudrup og Flemming Bølling fra Vanløse, Anders Hei, HIK, Frank Sparholt, Erik Jørgensen og Vagn Christensen fra KFUM, samt Søren Wolstrup fra Næstved, der alle spiste med ved frokosten mellem de to kampe.

Stævnet blev holdt i forbindelse med Fodbold Alliancen 75 års fødselsdag, og derfor var det da også formand Normann Hansson, der bød velkommen til de 5 hold og kort fortalte lidt om Alliancens historie midt på banen, inden de første de første kampe blev fløjtet igang.

IMG_5224

Foto: Thomas Løser

Der var kridtet op til to 8-mandsbaner, så der kunne spilles to kampe på samme tid. Alle hold mødte alle og alle, så der var fire kampe til hvert hold, imens blev der speaket over højtalerne og spillet musik mellem kampene. Der var masser af glæde, mål, fight og fodbold i en fantastisk og positiv atmosfære.

IMG_5478

Foto: Thomas Løser

Alle hold nåede 2 kampe inden, der blev spist frokost i klubhuset, hvorefter der blev taget hul på den sidste halvdel af turneringen, før der blev uddelt medaljer til alle hold.

Endnu et fantastisk arrangement på Tingbjerg Idrætspark, hvor glæden var stor hos alle deltagende hold over forholdene med fast omklædningsrum, stadionbanen, samt organiseringen af turneringen med kampprogram, stadionspeaker og billeder fra stævnet på storskærmen.