Anne Dortes nye album er indspillet hos ARK på Stenløsevej

MUSIK: Det kører stadig godt for ARK Studiet på Stenløsevej, hvor Kristian Dalsgaard har travlt med at indspille for en lang række af de kendte navne indenfor musikkens verden. Når man tænker tilbage på den spæde start for efterhånden mange år siden – og så til i dag, er der virkelig sket ting og sager. Flere og flere har fundet ud af at lægge alle optagelser til Husum på grund af studiets kvaliteter.

anne dorthe 3

Anne Dorte i ARK-studiet sammen med Maria Bramsen t.v. og søsteren Julie Michelsen, som begge synger kor på det nye album.

Sidste skud på stammen er et helt nyt album med Anne Dorte Michelsen, som udkommer fredag den 13. november med titlen “De voksnes rækker”. Samtlige numre er indspillet i ARK-studiet, og alle involverede er yderst tilfredse med resultatet. Allerede nu er de forskellige musikmedier i gang med at anmelde det nye album. For eksempel skriver GAFFA.dk blandt andet:

Det er sådan set ikke nye toner fra Anne Dorte Michelsen, hvis sange som regel tager udgangspunkt i hendes levede liv. Det har undervejs budt på store følerier, men en vis afklaring har her meldt sig på hendes 13. soloalbum. Hun har sat sig mere i betragterens rolle og observerer her, hvad der kommer forbi hendes vej. Det er bare ikke de store ting uden for hendes hoveddør, og hun tager derfor et par lange ture ned ad erindringen uden at det sætter noget på spidsen.

anne dorthe 2

Musikalsk samarbejder hun med guitarist og producer Billy Cross, der byder på store portioner af sprød guitarlyd, der ikke vil gøre en forstadskat fortræd. Melodierne træder varsomt i en ensartet vellyd. De Voksnes Rækker er som et pligtskyldigt postkort. Alt godt her.

Prøv for øvrigt at gå ind på GAFFA.dk – der står mange spændende ting fra musiklivet.