Ashton Lane Trio serverer sjælfuld irsk folk og pop

Esther O’Connor var blot 5 år, da hun rejste med, når hendes fars band Wet Wet Wet turnerede verden rundt. I dag har hun for længst trådt sine egne fodspor i musikbranchen. Hør hende og resten af Ashton Lane Trio i Pilegården mandag den 7. november.

ashton-lane

Ashton Lane Trio har taget deres navn efter en hyggelig, brostenbelagt pub-gade i den gamle bydel i Glasgow. Det var her sanger og sangskriver Esther Duffin i forbindelse med en optræden mødte Tim O’Connor første gang. Sød musik opstod, og de to blev senere gift og skabte pladeselskabet “Redhed Records” sammen. Senere dannede de Ashton Lane Trio, og i dag har parret udgivet deres femte album, samt spillet på den berømte Country 2 Country festival i London sammen med bands som Little Big Town og Carrie Underwood.

Ashton Lane Trio er en del af en nye spændende bølge af folk-pop og bliver ofte sammenlignet med navne som Sheryl Crow og Stevie Nicks. Genren er folkpop med et moderne twist. Musikken er stilsikker og original med ørehængere, som man kun kan blive glad af at lytte til. Esthers stemme er intet mindre end fantastisk – lige dele følsom og rå.

Inden bandet går på scenen kan man opleve den formidable amerikanske guitarist og singer/songwriter Vicki Genfan. Hun har tidligere spillet sammen med Michael Jacksons guitarist, Jennifer Batten og sørger denne aften for at varme publikum godt op med et velspillet miks af folk, pop og soul.

 

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Statens Kunstfond. Billetter til 120 kr. købes på www.pilegaarden.kk.dk