Bellahøj Camping har fået en blandet start på sæsonen

bc1

Den 1. juni indledtes sæsonen på Bellahøj Campingplads, og kører man forbi det skønne område i dag, vil man se pænt med telte og campingvogne på området. Kort sagt – der er en hel del turister, som nyder livet i den oase, campingpladsen jo er. Ikke mindst med udsigten over København. 

Men årets sæson har ellers været temmelig blandet med en kanonstart vejrmæssigt – og så til det vejr, vi har i dag med vind, regn og betydelig lavere temperaturer. Også indenfor campinglivet er vejret jo en væsentlig faktor, så lad os håbe, det snart slår om til sol og varme.

Sæsonen kører til og med den 31. august – omend den forstyrres en del af det store motorløb, som afholdes i begyndelsen af næste måned.

Om Campingpladsen

Cirka 4,5 kilometer nordvest for Rådhuspladsen ligger Københavns (Bellahøj) campingplads. Arealet er fredet og ligger på Bellahøjmarken, hvorfra man har udsigt ind over byens tårne og tage. Lokalområdet byder på lidt af hvert såsom indkøbsmuligheder, banker, posthus, restauranter etc.. Nærmeste naboer er et grønt område med legeplads og et offentligt stort og flot frilufts- og indendørsbad.

Receptionen på campingpladsen er døgnåben, og pladsens personale står altid parat med hjælp og råd, ligesom man er godt forsynede med brochurer om København og omegns seværdigheder. Man kan altid komme ind på området med bil, og mens gæsterne sover bevogter man pladsen.

camp4

På pladsen er der en lille butikselvfølgelig med frisk brød hver dag- der har åbent alle ugens dage fra 7-24. I forbindelse hermed er der et opholdsområde, hvor man er velkommen til at nyde sin medbragte mad eller mad købt i butikken. Her finder man også pladsens tv.

Campingpladsen er ca. 9 hektar stor og er ikke delt op i parceller. Det vil sige, at der er frit valg mht. hvor man vil slå sig ned. Er man afhængig af strømtilslutning, findes dette dog kun i visse områder, men for at få størst mulig valgfrihed anbefales det, at man tager ekstra lange elkabler med.

Det er muligt at tage bus linie 2A til og fra pladsen, men det kan også anbefales at gøre turen til København på cykel. Man kan tage cyklerne med eller leje cykler på campingpladsen, dog kun til voksne.