Autentiske bluesstandarder af nyere dato på torsdag

bandfoto wbb

Torsdag den 28. april kl. 20 er der autentiske bluesstandarder tilsat bluestoner af nyere dato i Kulturhuset Pilegården.

Uanset om det er et godt genhør med Chicago-bluesstandarder, eller materiale af nyere dato, så tilsætter Wave Blues Band altid numrene en god dosis kærlighed og troskab mod den originale nerve. Bandet startede i 2012 med en ide om at spille traditionel blues af ikoniske bluesnavne som Muddy Waters, B.B. King, Albert King med flere. Siden fik bandet en kvindelig sanger og så blev navne som Etta James og Koko Taylor tilføjet til listen over inspirationskilder. I 2014 udgav gruppen sit første album.

Bandets sammenspil gør deres koncerter til en dynamisk og spændende musikalsk oplevelse med et varieret repertoire. Bandet tæller Linda Hindberg på vokal, Bjarne Nygaard Hansen på guitar, Per Mørch Jensen på bas, Finn Hagested på trommer og Erik Pape på keyboard.

Billetter koster 80 kr. og købes i forsalg på www.pilegaarden.kk.dk. Koncerten er arrangeret af musikforeningen Music House Brønshøj.