Børnesang og julejazz i Brønshøj Kirke i december

092

En stor del af de traditioner vi har til julen, knytter sig til musik, sange og salmer. Derfor er det også naturligt at musikken folder sig ud i december måned, og det vil Brønshøj Kirke være med til.

Onsdag den 14. december kl. 17.30 er ét af årets højdepunkter for Brønshøj Kirkes Børne- og Pigekor, nemlig den årlige julekoncert. Der skal de igen synge nogle af de smukkeste sange som korene kender. Derfor kan alle glæde sig til gejst, charme og smuk korklang fra de i alt ca. 60 sangere. Begge kirkens organister medvirker.

I ugen op til selve juleaften er der igen i år mulighed for at høre dejlig julemusik. Kirken er juleklar med lys og juletræ, og freden sænker sig, når musikken lyder. Onsdag 21. december kl. 17.00 spiller Bente Kiil Toftegaard en halv times orgelmusik. Det bliver i år bearbejdelser over kendte danske julesalmer. Torsdag 22. december kl. 17.00 spiller Martin Seier Pedersen julejazz sammen med Jesper Løvdal på saxofon og basklarinet, de spiller julemusik i nyere fortolkninger.

Så Brønshøj Kirke inviterer til en bred musikalsk vifte af julemusik for alle aldre. Alle er velkommen i den gamle kirke til både traditionelle og nyere juletoner.