Boldklubben Fix snupper årets anden kvartalspris og hyldes på onsdag

                 IMG_1852 - Kopi

FODBOLD: Næste uge bliver travl for Boldklubben Fix. Tirsdag aften kl. 19.00 tages hul på den nye sæson i Serie 1, når de rød/hvide møder Tårnby FF i Gadelandet. Onsdag eftermiddag modtager klubben årets anden kvartalspris. Det sker kl. 17.00 i T-Fitness showroom på Husum Torv, (hjørnet af Storegårdsvej og Frederikssundsvej). Fix får prisen for oprykningen fra Serie 2 til Serie 1 efter en forrygende sæson, hvor man præsterede at score imponerende 100 mål, som var suverænt mest i rækken. Når overrækkelsen er overstået, skal Fix-spillerne så på Fælleden om fredagen kl. 18.30 for at møde BK Heimdal. Så der bliver noget at se til.

Med kvartalsprisen som uddeles i et tæt samarbejde mellem 2700-netavisen og T-Fitness, er Fix så automatisk nomineret til den store 2700-Sportspris til december. Her er i forvejen IF Stadion nomineret, da håndboldspillerne snuppede årets første kvartalspris.

 

                                       Fix-træner Casper Christensen: – Vi vil mere !
Her før turneringsstarten har 2700-netavisen haft en snak med Casper Christensen, som er succesfuld træner i Boldklubben Fix. Og han er ikke i tvivl – vi skal nok klare os !
 
– Vores målsætning for sæsonen er klart at etablere os i Serie 1. Dog mener vi selv, at vi er stærke nok til at spille med om oprykning. Så det skal vi ud og vise. Det bliver et meget, meget sultent Fix hold, man får at se. Vi har fået arbejdet med vores defensiv, og også arbejdet med den gode og aggressive spillestil vi praktiserer.
                                                       IMG_1868                              
 
                                                     Casper Christensen – vi tror på en god sæson ..                                        
 
Af tilgang har vi fået en del spændende spillere. Benjamin Lee, landsholdsspiller fra Singapore med erfaring fra 1.divison hos AB, og også som tidligere professionel i Singapore for Young Court Lions. En dygtig teknisk angriber som har det ekstra, vi har ledt efter efter afgang fra Claus Rievers. Ydermere har vi fået tilgang af tre dygtige spillere fra Frederiksberg Boldklubs KS hold er det Jesper Liu, og fra Sønderbro Fight, målmand Philip Hansen og back Kim Kaarsberg. Vi har hele sidste sæson kun haft én målmand i Rasmus Bonde, og han skal simpelthen have lidt konkurrence.
 
Jeg tror, at dette års serie 1 bliver utrolig tæt. Jeg mener det bliver 4-5 hold, der kommer til at kæmpe om tingene, og der vil vi gerne være med. Jeg har set en del træningskampe her i opstarten og synes, der er meget stor forskel på tingene. Så jeg tror rækken relativ tidligt knækker.
 
Stemningen i truppen er virkelig god. Der er stor konkurrence om pladserne, og til premierekampen på tirsdag skal vi sortere hele fem mand fra. Det er ikke altid sjovt at skulle fortælle spillerne, som ellers har ydet til træning, at man skal på 2.holdet. Men sådan er gamet.
 
Vi står stærkt rustet. Og mine kolleger har slet ikke nævnt os i deres optakter. Men jeg tror hurtigt, de kommer på andre tanker. 2700-netavisen spørger, hvad jeg glæder mig mest til. Jeg glæder mig hver gang, jeg sætter mig i min bil og skal køre fra Østerbro til Brønshøj Kirkevej 52. Der er i hele klubben en smittende glæde og gejst. Både fra ungdom til senior. Så det er en fornøjelse at være en del af. Hele Fix har bevæget sig. Så jeg glæder mig til stadig at være en del af klubben i fremtiden. Men alle fodboldfans i Brønshøj burde komme til Gadelandet på tirsdag den 18. august kl.19:00 og se en meget god fodboldkamp. Begge hold har store profiler, og det bliver en kamp på et meget højt niveau.
Sådan slutter Casper Christensen, og vi kan da kun opfordre alle fodboldglade til at følge hans råd og møde op tirsdag aften i Gadelandet.