Borgerservice cykler til Brønshøj to tirsdage i maj

2014-04-24 12.55.112700-netavisen var på pletten, da Borgerservice 2Go var på besøg i Grøndal MultiCenter

Københavns Borgerservice er rykket ud af kontorerne og over på cyklerne. To tirsdage i maj cykler de en tur til vores bydel og man kan møde dem i Kulturhuset Pilegården.

Kan man bruge en hjælpende hånd til at få styr på NemID, sundhedskortet, sin digitale postkasse og lignende?

Som den første kommune i Danmark har København nu en mobil borgerservice, som går under navnet ”Borgerservice 2GO”.  Tiltaget skal gøre det lettere for københavnerne at benytte sig af en række services enten på vej til eller fra arbejde, på shoppingturen – eller når de besøger deres lokale kulturhus.

Når Bogerservice 2GO kommer til Pilegården, kan man få udstedt samt lære at bruge NemID, få oprettet en digital postkasse og koble digital post til sin E-boks. Man kan også blive klogere på selvbetjeningsløsninger, sygesikring, få udstedt et pas og få råd og vejledning til en lang række andre borgerservicerelaterede opgaver.

– Den mobile borgerservice tager udgangspunkt i borgeren. I stedet for at borgeren skal troppe op på borgerservicecentret, så møder vi nu borgeren inden de har brug for at kontakte os, fortæller Kent Skytte, udviklingskonsulent i borgerservice, Københavns Kommune, til KL.dk.

Så man er velkommen til at kigge forbi Kulturhuset Pilegårdens café tirsdag den 6. maj eller tirsdag den 13. maj i tidsrummet kl. 10-14 og få en snak og hjælp til lige netop det problem, man står med.