Brønshøj fik fuld gevinst i lørdagens træningskampe

Den stod på iskold vind, sne omkring banen og lave temperaturer, da Brønshøj spillede to træningskampe lørdag, som begge endte med sejre på hhv. 2-1 over Frem og 9-2 over VB 1968, og sejre er jo som bekendt det bedste middel mod kulden.

tekst og foto: Christian Haslund

Brønshøj får afværget et Frem angreb

Brønshøj – Frem        2-1 (0-1)

Der var et pænt fremmøde til træningskampen mod Frem, og de skulle ikke vente længe på et mål, da Frem bragte sig foran 1-0 efter bare fire minutters spil ved Hamid Husni Khalidan.

Frem havde medvind i 1. halvleg, og det udnyttede de til at sætte sig på spillet. Gæsterne skabte flere chancer, men skarpheden var ikke taget med fra Valby til Tingbjerg.

Bedste mulighed for at gøre det til 2-0 kom, da Johan Gårdsvoll nedlagde en Frem-spiller i feltet. Men det efterfølgende straffespark blev brændt, da det tog ydersiden af stolpen.

I 2. halvleg var det Brønshøj, som havde vinden i ryggen, men Frem var stadig farligst. Bl.a. blev det til en friløber godt fem minutter inde i halvlegen, men en flot fodparade af Gårdsvoll forhindrede Valby mandskabet i at bringe sig yderligere foran.

Kort efter fik Brønshøj hul på bylden, da en lang bold blev sendt ned i venstre hjørne. Her samlede Patrick Naundrup bolden op, hvorefter han sendte den ind feltet til Younes Nielsen, der kunne gøre det til stillingen 1-1.

Brønshøj begyndte efterhånden at kreere flere chancer, men sigtekornet var ikke indstillet.

Men to minutter før tid fik Brønshøj frispark ca. 25 meter uden for feltet. Dette tog Christoffer Boateng sig af, og med et hårdt og præcist spark sendte han bolden i netmaskerne til slutstillingen 2-1.

Mål: 0-1: Hamid Husni Khalidan (4) 1-1: Younes Nielsen (57) 2-1: Christoffer Boateng (88)

Dommer: Peter Munch Larsen

BB-VB 1968 (Værebro Boldklub)                                9-2 (4-1)

Det kan være en kold omgang, især her i vintermåneden, at se to træningskampe i træk, men dem, som valgte at blive ude til kampen mellem Brønshøj og VB 1968 blev forkælet med 11 mål.

Det første kom efter 12 minutters spil, da Frederik Lorenzen forsøgte sig fra kanten af feltet, og sendte bolden ind bag en chanceløs VB-målmand.

BB lå lige et niveau højere end mandskabet fra Værebro

Føringen holdt dog kun i to minutter, da Jeppe Paulsen fik dirigeret et hjørnespark ind bag Kasper Tvede.

Brønshøj var dog det bedste hold på banen, og inden 1. halvleg blev fløjtet af, blev det til både 2-1 ved Oskar Høybye, 3-1 ved Oliver Miltoft og 4-1 ved Shabban på 15 minutter. Dermed kunne hvepsene gå til pausen med en overbevisende tre-måls-føring.

Brønshøj slækkede lidt på tingene i starten af 2. halvleg, og dette resulterede i en reducering fra VB 1968, da den tidligere Brønshøj-spiller Ibrahim El-Favour kunne gøre det til 2-4.

Men trænerstaben ude på sidelinjen fik opildnet Brønshøj-spillerne, og i de sidste 17 minutter af kampen, blev der scoret hele fem Brønshøj-mål.

Det første af disse, var en sand frisparksperle af Shabban, som fra ca. 30 meter bankende bolden i kassen til stillingen 5-2.

Kort efter snød en frisparksvariant gæsterne, og Oskar Høybye kunne score sit andet mål i kampen og gjorde det til 6-2.

Flere Brønshøj-spillere ville dog også være med i scoringsfesten, og med to mål på tre minutter fik Oussama Djafer-Bey gjort det til både 7-2 og 8-2. Det sidste var efter flotte kombinationer mellem Oussama og Simon Sharif.

Kort før tid fuldendte Shabban en flot kamp, da han udnyttede et indlæg fra Sharif til at score sit hattrick og gjorde det til slutstillingen 9-2.

Mål: 1-0: Frederik Lorentzen (12) 1-1: Jeppe Paulsen (14) 2-1: Oskar Høybye (25) 3-1: Oliver Miltoft (27) 4-1: Shabban (30) 4-2: Ibrahim El-Favour (53) 5-2: Shabban (73) 6-2: Oskar Høybye (78) 7-2: Ouss