Brønshøj Stenhuggeri vandt efterårets tipskonkurrence i netavisen

Spændende afslutning på 2700-netavisens og Brønshøj Boldklubs tipskonkurrence efterår 2016

sten1

Nr. 1  Carsten Trudholm      Brh. Stenhuggeri          33 point

————————————————————————————

Nr. 2  Kasper Bilde               Sportigan                      30 point

Nr. 3  Mikael Berggreen       Berggreen VVS             27 point

Det blev et spændende efterår for 2700-netavisens og Brønshøj Boldklubs tipskupon. Ligesom i 2. division blev den endelige vinder først fundet på sidste spilledag, og her trak Carsten Trudholm, Brønshøj Stenhuggeri det længste strå. Et X i sidste kamp var nok, eftersom nærmeste modstander Sportigan havde samme tipstegn, men Berggreen VVS faldt af i svinget med et 1-tal på kuponen.

Vi vil om ikke så lang tid overrække præmien til vinderen, og det er udover en gratis annonce i en måned i netavisen en flot gavekurv fra Mulles Tehus.

I den forbindelse vil vi sige stor tak til alle deltagere i tipskonkurrencen. De har ved at være med på spøgen bidraget med et pænt beløb til BB’s slunkne pengekasse. Vi håber, de er klar igen, når selve oprykningsspillet starter til foråret.

Deltagerne i efterårets tipskonkurrence var: Brønshøj Stenhuggeri – Sportigan Brønshøj – Berggreen VVS – Den lille gode Slagter – Sistan Shipping – Suzuki Bellahøj – Lån & Spar Brønshøj – HFC-Efterslægten – Garant Husum – Vanløse Bio – Fa. Moto-Sport Brønshøj og Romas Herlev.

Støt dem – ligesom de støtter Brønshøj Boldklub …