Brønshøj dominerede men kunne ikke score, og så blev det 0-0 mod Holbæk

BB4

Brønshøj mødte lørdag Holbæk i Tingbjerg, og det blev en kamp, hvor hjemmeholdet dominerede kampen igennem, – men trods flere gode chancer endte det hele målløst.

Efter en chancefattig halv time i 1. halvleg begyndte Brønshøj at blive mere nærgående. Først havde Daniel Anusic en stor chance, da han blev spillet helt fri i dybden, afslutningen sad dog lige på en fremadstormende Holbæk-keeper.

2700-netavisens udsendte medarbejder Christian Haslund så på i kulden

10 minutter senere var det Jamil Fearringtons tur, da bolden blev slået ind i feltet, men forsvarsspilleren, der havde søgt med frem, fik kun tåspidsen på, og bolden sprang ud til målspark. Kort efter var det igen tæt på for Jesper Hansens tropper, da Andreas Granskov forsøgte at finde Anusic, men en Holbæk-spiller kom glidende og fik sendt bolden til hjørne.

Så på trods af de store chancer stod den 0-0 efter de første 45 minutter, hvor Brønshøj var først på mange andenbolde og fik sat et godt pres på Holbæk.

BB2

Her tror Lars Emil Juel Andersen og Brønshøj, at der endelig er scoret, men målet blev annulleret for offside

2. halvleg var kun 4 minutter gammel, da Anusic igen havde en mulighed for at bringe hvepsene foran, men afslutningen manglede saft og kraft, og målmanden kunne uden problemer sikre sig bolden.

Holbæk-målmanden måtte igen i aktion 5 minutter senere, da Malte Kiilerich sprang højest efter et hjørnespark, og fik pandebrasken på, men igen var Holbæk-målmanden på plads og fik reddet bolden.

Med en halv time tilbage lykkedes det endelig Brønshøj at få bolden i mål, da Lars Emil Juel Andersen kom først på en bold, der blev snittet videre efter et hjørnespark, men dommeren strakte sin arm i vejret og dømte offside.

Man skulle helt frem til det 71. minut før gæsterne for alvor fik testet Brønshøjs målmand, men Johan Gårdsvoll, der havde erstattet Christian Meisner i pausen, leverede en flot redning i en en-mod-en-situation.

BB3

Johan Gårdsvoll med en glimrende redning

I kampens slutfase øgede hvepsene presset på Holbæk, men ind ville bolden ikke, og det sluttede derfor 0-0.

Det var en kamp, der har mindet om mange af de andre træningskampe, med et Brønshøj-hold i kontrol, chanceskabende og højt pres, hvor kun målene manglede.

Dommer:
Jonathan Nilton

Næste træningskamp er allerede på tirsdag den 1. marts kl. 16, når HIK kigger forbi. Kampen spilles på kunstbanen.