Her er folkene bag Brønshøj-Husum Familiedag

IMG_0569To af folkene bag Støtteforeningen.nu – Miguel Perez t.v. og Flemming Christensen. Den tredje hedder Casper Hansen og står mere for web-arbejdet.

Sidste år havde Støtteforeningen.nu premiere på Brønshøj-Husum Familiedag. Det skete i Husumparken og trak langt over 1000 mennesker. Arrangementet gav et overskud på godt 27.000 kroner, som gik ubeskåret til Børns Vilkår.

Folkene bag Støtteforeningen lærte meget fra sidste års arrangement, som var deres første af slagsen. – Jo tak – vi har fået øjnene op for flere ting, hvilket vi er opmærksomme på næste gang, siger Flemming Christensen til Brønshøj netavis. – Udgifterne og naturligvis besværet har givet os et vink om, hvad det vil sige at stable en så stor eftermiddag på benene. Men vi er ved godt mod og er allerede nu i fuld gang med at planlægge arrangementet. Det skal være endnu større – og vi kalkulerer med omkring dobbelt så mange mennesker.  Vi har af hensyn til 2700Kulturdag måttet fastsætte en ny dato, og det bliver lørdag den 23. august – og det bliver naturligvis igen i Husumparken, som vi finder er et velegnet sted til formålet. Begivenheden har vi valgt at kalde Brønshøj-Husum Familiedag – og den vil komme til at bestå af endnu flere aktiviteter for både børn og voksne. Der vil også blive musikalsk underholdning med forskellige kunstnere.

Støtteforeningen.nu blev stiftet sidste år med det formål at støtte med velgørenhedsprojekter både store som små i Danmark.

Et eksempel på et “mindre” projekt var ved juletid, da man støttede en familie, som havde lidt det største tab af alle – da de mistede deres kun 9-årige datter i en højresvingsulykke. Her hjalp Støtteforeningen.nu med en komplet “makeover” af deres bolig samt forskellige juleting, foredrag og meget mere, som i den svære tid kunne hjælpe til at få familien videre i livet.

Ikke et soloprojekt

– Familiedagen den 23. august er ikke et soloprojekt for os, påpeger Flemming Christensen videre. – Derfor er det helt nødvendigt, at andre engagerer sig, så vi på den måde kan løfte projektet i flok. Til arrangementet står vi endnu og mangler en del, og kunne derfor sagtens bruge hjælp til flere ting (se nedenfor), ligesom alle gode ideer og promoveringshjælp er velkommen.

Vi mangler blandt andet:

Hoppeborge

Cirkustelt

Elastik trampolin

Tryllekunstner og/eller klovne

Gaver til løbslodtrækning, fodboldkonkurrencer og lign.

Hjælp til løbafholdelse

Frivillig hjælp til selve arrangementet

Donationer

Men som tidligere nævnt, er alt hjælp og alle ideer velkommen, slutter Flemming Christensen.

Han kan for øvrigt kontaktes på følgende mailadresse og telefon nummer, hvis nogen skulle have lyst til at give en hjælpende hånd med:

Flemming Christensen

Privat mail: fl.wulff@gmail.com

Tlf: +45 22 57 69 64

Brønshøj netavis – 2700-netavisen.dk vil naturligvis følge projektet op til den 23. august !