Brønshøj-Husum indsamlede 176.948 til Kræftens Bekæmpelse

3Et lidt historisk billede fra søndag eftermiddag. Her ses et hold fra Kræftens Bekæmpelse i Husum foran Nordea, som igen lagde lokaler og mandskab til. Det var uigenkaldeligt sidste gang, for om kort tid er afdelingen rømmet, og så henviser man til Vanløse..

Der var absolut tilfredsstillende resultater i såvel Brønshøj som Husum efter indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse søndag. I Brønshøj nåede man i alt 90.489.25 kroner, mens Husum fik indsamlet 86.459.00 kroner. Flotte tal – selvom de er en anelse under sidste års sluttal – på 189.032 kroner.

Alt klappede perfekt i begge lejre. I Brønshøj nød indsamlerne godt af sponsorater fra mange forskellige butikker i bydelen. Der var frugt fra SuperBrugsen, dansk vand fra Tuborg og morgenbrød og kager fra Kirstens Konditori. Arbejdernes Landsbank tog imod pengene fra indsamlerne i den rækkefølge, de vendte tilbage. Det bevirkede også, at man kort tid efter at den sidste var kommet tilbage kunne offentliggøre slutresultatet.

Også i Husum nød indsamlerne godt af sponsorater. Der var æbler fra Frugtmarkedet på Storegårdsvej, en kasse frugt fra Al Zara marked på Fredrikssundsvej, kringle fra Husum Bageren, godbidder til de hunde som var med på turene fra Husum Dyreklinik og vand fra Carlsberg. Endvidere gav La Belinda pizza til teamet bag indsamlingen, og så havde Jimmy, husbond til en fra teamet – bagt 200 kager til indsamlerne med Kræftens Bekæmpelses logo på.

6

Jimmys kager blev nydt af alle deltagerne

Så alt i alt en glad dag for de to lokale afdelinger af Kræftens Bekæmpelse.