Brønshøj Skole fik besøg af Thorning og Vestager

Brønshøj Skole havde fint besøg mandag formiddag, da statsminister Helle Thorning-Schmidt og økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager kiggede forbi.

IMG_6756

Anledningen til besøget var den kommende skolereform, som træder i kraft efter sommerferien. På Brønshøj Skole er man tyvstartet i det små, og det har man så tilsyneladende lagt mærke til inde på Christiansborg. De to mødte op for at få en ide om, hvordan tingene virker i praksis.

Efter at have besøgt en tredje- og en sjette klasse havde statsministeren kun positive ting at sige om det, hun så og hørte. – Jeg fornemmer, det virker her på skolen, sagde hun blandt andet og roste så både de dygtige lærere samt skoleledelsen.

IMG_6743

Margrethe Vestager havde møde med skoleleder på Brønshøj Skole, Camilla Ottsen, og ud fra det kom hun med præcise anvisninger til, hvordan man kan tackle inklusionen.

– Man skal sørge for at trække på de lærere, der har en specialuddannelse og pædagoger som har et andet børnesyn og endelig på psykologer, som er i stand til at give den støtte, der er brug for. Det kan være fundamentet for, at alle børn får en god skole, sagde indenrigsministeren.

Besøget varede omkring en times tid, før de to ministre atter drog afsted.