Brønshøjs Ibsen før fodboldstart: Jeg tror, vi klarer den ..

FODBOLD: – Vi skal ikke på noget tidspunkt glemme, hvor vi ligger lige nu, siger Brønshøjs sportchef Thomas Ibsen til 2700-netavisen. – Dermed dog ikke være sagt, at vi bliver liggende. Jeg tror, vi klarer den, men det kræver blod, sved og tårer, og vi skal være ydmyge overfor opgaven.

ibs1

Ja der er nok at se til, men jeg kan jo li’ det, siger Brønshøjs flittige sportschef ..

Netavisen er taget en tur til Tingbjerg Ground for at tage pulsen på BB’s travle sportchef, som endnu engang står med et stort ansvar her, hvor vi nærmer os turneringstarten. Ballet skydes i gang med en storkamp onsdag den 4. marts – pokalkvartfinalen mod superligaklubben FC Vestsjælland på Tingbjerg Ground. – Det er en kamp, alle glæder sig vildt til i truppen, smiler Ibsen. – Her er en stor chance for at vise sig frem, og samtidig vil det være en kæmpe oplevelse, hvis det skulle lykkes at overraske. Vi har intet pres på os, det ligger alene på Vestsjælland. Jeg mener, vi har råd til at gå efter begge store opgaver. At kvalificere os til semifinalen i pokalen, og at redde endnu en sæson i landets næstbedste række. Men for pokker hvor har vi svære betingelser at arbejde under. Brønshøj har jo altid måtte slås med budgetter, som er langt mindre end konkurrenternes. Det betyder, at vi hver sommer kan stå og se på, at hovedparten af klubbens førstehold bliver ribbet at sultne klubber, som har fulgt dem gennem sæsonen. Selvom det ikke er særlig rart, så bliver man dog vant til det. Derfor er det også vigtigt, at vi kigger på de hylder, der ligger under de øverste. Emner der fra har vi som regel råd til at betale.

ibs2

Vi har jo også en anden værdifuld medspiller i BB, og det er vores fantastiske supportere, tilføjer Ibsen 

Men jeg klager ikke. Vi lever jo nærmest for klubben, så det er bare om at klemme på med krum hals. Kigger vi på transfervinduet op til forårsæsonen, så er jeg egentlig godt tilfreds. Faktisk ville vi jo gerne have tilført mere rutine, men i stedet har vi fået nogle helt unge spillere. De har imidlertid energi, vilje og gå-på-mod og betragter garanteret BB som en stor chance for at hente noget divisionserfaring. Niveauet har de jo. Så man skal ikke misforstå situationen. De er ikke tilfældige nødløsninger, men spillere vi regner med. Vores grundstamme, som vi glædeligvis har fået lov til at beholde, ser også meget fin og motiveret ud. Flere af dem kom jo først for alvor i gang i efteråret. Så jo – jeg synes, det ser fornuftigt ud, og der hersker en skøn stemning i truppen. Alle er opsat på at skabe gode resultater i foråret. Og så har vi altså et fortræffeligt team omkring truppen. Et godt trænerteam og gode folk, som skaber de rette rammer for spillerne.

Jeg er glad for mit job, fordi det er noget, jeg hele vejen føler for, men det betyder så også, at har jeg en mobiltelefon, som koger i alle døgnets 24 timer. Det vænner man sig dog også til. Min funktion i klubben er jo så vidtfavnende, at der hele tiden er folk, der vil tale med én. Jeg får også hele tiden stillet et utal af spørgsmål omkring divisionsholdet, spillerne og om det er nye på vej, eller nogen der smutter. Det er også fint nok, for der spørges udelukkende af stor interesse for BB. 

Men Brønshøj vil altid have det svært, hvis ikke den økonomiske støtte forbedres væsentligt. Får vi endnu en sæson i 1. division, så skal vi altså have bedre muligheder for at klare os i den hårde konkurrence, slutter en ellers fortrøstningsfuld sportchef Thomas Ibsen.

Torsdag drager han til Orpessa i Spanien (50 km. nord for Valencia) for at gøre klar til søndag, hvor Brønshøjs divisionspillere ankommer på en uges træningslejr, som blandt andet byder på to træningskampe. Alle glæder sig til i varm uge i det sydlige, hvor man kan lave de sidste forberedelser før pokalopgøret mod Vestsjælland.

                                                                                                                                                                 -ny

Det fortræffelige team Thomas Ibsen nævnte omkring truppen:

    untitled

Carit Falch
CHEFTRÆNER
Carit Falch 
Poul Olesen
ASSISTENTTRÆNER
Poul Olesen
Casper Skovgaard
FYSISK TRÆNER
Casper Skovgaard
Steffen Lund
HOLDLEDER
Steffen Lund
Mie Trier
FYS.
Mie Trier
Martin Toft
TØJMAND
Martin Toft
Stefan Freitag
TØJMAND
Stefan Freitag