Brønshøjs nyoprykkede 2. hold søger sponsor

Senior-2_En

FODBOLD: Brønshøjs nyoprykkede 2. hold som har gjort det så fortræffeligt i foråret, søger en eller flere sponsorer til de sort/gule kamptrøjer. Holdet som fra næste sæson skal spille i Serie 1 har henvendt sig til 2700-netavisen og bedt os om at bringe budskabet videre, og det gør vi naturligvis med største fornøjelse.

Man skal være klar over, at kampene i Serie 1 spilles overalt i København, så en lokal reklameværdi vil der altid ligge i at have firmalogo på trøjerne. Samtidig kan den eller de sponsorer, som vil gå ind og støtte regne med, at mandskabet står til disposition i forbindelse med reklamekampagner og lignende. Naturligvis er prisen for at deltage i et sponsorat ikke nær så høj, som hvis det gjaldt divisionsholdet. Derfor kan man roligt henvende sig til BB, hvis man skulle være interesseret i flere oplysninger i den forbindelse. Det kan ske til enten 2. holdets holdleder Steen Jensen på tlf. 40728377 eller assistent Kenneth Jørgensen20681982..

Billedet øverst er fra før sæsonstarten, og nederst er fra den dag, oprykningen til Serie 1 blev sikret med en 4-0 sejr over FB.

                      BB2-oprykning-sommer-2014_fullarticle