Carit Falch: Heroisk indsats af alle spillerne i Vejle

IMG_0969

FODBOLD: Her dagene derpå kunne netavisen ikke dy sig for at tage en snak med BB-træner Carit Falch efter den dramatiske sæsonåbning i Vejle, som hjemmeholdet vandt 2-1.

– Lad det være sagt med det samme, jeg var meget tilfreds med spillernes indsats. De kæmpede heroisk alle mand, og da vi kom foran 1-0, havde jeg faktisk en behagelig følelse af, at vi godt kunne vinde den kamp med 2 eller 3-0, fastslår Carit Falch. – Vi stod godt på banen og kørte godt på, lige indtil vi får det røde kort til Kasper Sørensen. Det slår rytmen lidt i stykker, for den slags koster. Men igen – alle leverer, og selvom resten af kampen var ren overlevelse, så kan vi tage noget positivt med os.

Naturligvis var jeg spændt på, hvordan spillerne reagerede, nu da det var alvor. Men vi havde en defensiv organisation og stod godt på banen, så det er absolut godkendt. Samtidig fik spillerne en ekstra test af psyke og indstilling, da vi pludselig var en mand i undertal. Men alle kæmpede videre. Det var også spændende og meget positivt at se Simon Henriksen og Sebastian Salomonsen gå ind og afløse skadede Mads Gabel og Sebastian Lassen. Her er trods alt tale om to U-19 spillere. Men det er absolut godkendt, alle kæmpede for sagen og hinanden.

Vi skal lære tre ting fra Vejle kampen. Dødboldssituationer, (Vejle scorer faktisk på to af slagsen), at kontrollere spillet samt at besinde os. Det er altså ikke godt, når vi starter med to udvisninger. Slet ikke når vi har kampen mod AGF foran os. Men nu må vi se, hvem der er til rådighed. Om alle er skadesfri, og hvem man kan regne med. Lige nu ved jeg det ikke – heller ikke om de to nigerianere når at få deres arbejdstilladelser, så vi kan bruge dem mod århusianerne. Men tro mig – uanset opstilling, så møder vi velforberedte op til kampen. Godt nok er AGF dygtige, men gør vi det, vi er gode til lige nu, så får de problemer, slutter Brønshøj træneren.

Brønshøj-AGF spilles søndag kl. 15.30 på Tingbjerg Ground.