Carit Falch: Jeg har fuld forståelse for nervøsiteten hos supporterne

– men så længe spillerne og jeg selv tror på, at vi kan klare opgaven, så synes jeg, man skal tage det roligt.

IMG_0963

Carit Falch – både spillerne og jeg tror fortsat på det, så det eneste vi beder om er lidt tålmodighed. Her ses træneren uden det store fuldskæg, han har tillagt sig i dag. Lykkes det at overleve, ryger skægget – har han lovet 2700-netavisen.

Nerverne begynder at melde sig hos Brønshøjs fantastiske supportere, og tvivlen lige så. Og der er ikke noget at sige til det, for tre nederlag i tre kampe på hjemmebanen Tingbjerg Ground, giver anledning til dybe panderynker. Det er såmænd helt naturligt. Derfor tog 2700-netavisen en snak med Brønshøjs træner søndag aften for lige at tage pulsen på den nuværende situation.

– Jamen det er da helt forståeligt, at alle begynder at blive nervøse, sagde en rolig og fattet Carit Falch. – Vi har fået en skidt start rent pointmæssigt, mens f.eks. Roskilde – som nu har overhalet os i bunden – har fået en drømmestart. Kigger vi lidt på transfervinduet, så er der en hel del af klubberne i 1. division, som har købt voldsomt ind og er blevet væsentligt forstærket. Det mener jeg også vi er, om end i et andet omfang. Vi har et af rækkens yngste mandskaber, og der har været en del nye at få spillet ind på holdet. Vores nye spillere er alle helt unge, og de skal altså lige have lov til at komme i gang. Her er ingen panik, vi tror fortsat alle på, at vi kan magte opgaven og efterlade BB i landets næstbedste række efter sommerferien. Rent personligt ærgrer jeg mig grænseløst over nederlaget til Vejle, som vi burde have haft point imod. At vi taber til Vestsjælland og Horsens kan jeg bedre leve med. Det er i forhold til os to gode mandskaber.

Jeg kan garantere alle supportere for, at alle spillere er i bedre form nu end i efteråret. Derfor skal vi bare have tålmodighed. Det skal nok komme. Glem ikke, at de første 10 kampe i efteråret var uden en eneste sejr. Så vendte bøtten – og de efterfølgende 10 var uden nederlag ! Jeg betragter kampen på torsdag mod Lyngby som en såkaldt bonuskamp. Det vil sige, at får vi point dér, er det i en kamp, hvor vi ikke har kalkuleret med noget som helst. Så kommer april måneds kampe, som kommer til at afgøre det hele. Her er mange yderst vigtige kampe, som skal give point. Her tænker jeg på f.eks. Roskilde, AB og Fredericia. På det tidspunkt vi møder dem, er holdet spillet endnu mere sammen, og som jeg sagde før, så er formen bedre end før. En sejr vil løse op på det hele, og naturligvis håber jeg, den gode stime i Lyngby vil holde. Men skulle det gå galt, så er der ingen af os, der taber modet. Så venter vores nærmeste konkurrenter, og heldigvis er jævnbyrdigheden i bunden fortsat stor. Der skal såmænd ikke så meget til, før bøtten kan vende fuldstændig. Derfor – lad mig sige til alle BB-tilhængere – stemningen er fin i truppen, bedre end i efteråret – så lad ikke dårlig stemning og nerver ødelægge noget. Tålmodighed er vejen frem, og den håber jeg, alle sort/gule vil give os, så skal resten nok komme, slutter Carit Falch.

                 IMG_1592

       Trænerteamet som står bag divisionsholdet. Troen på overlevelse har ikke rokket sig en tøddel !!