Cirkus Arena starter sæsonen 2017 på Bellahøj i denne uge

Cirkus Arena skyder gang i årets cirkussæson den 23. marts 2017 på Bellahøj, og for første gang nogensinde åbner Arena sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden.

– I år er det en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne, fortæller instruktør Mille Gori, som selv har skrevet årets manuskript og for tiden er i fuld gang med at instruere forestillingen, hun også selv medvirker i frem til 31. maj.

Fra 1. juni tager Bubber cirkustøjlerne og hopper i manegen til et glædeligt gensyn med minder fra cirkussæsonen 1990, hvor han for første gang var med Cirkus Arena på turné.

Mille Gori glæder sig for øvrigt til at komme med på en rigtig cirkusturné.  – Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus’ magiske univers. Jeg drømte, at jeg havde mit eget cirkus i haven, og min første cykel var en et-hjulet. Nu er drømmen blevet til virkelighed. Jeg har lært mere de sidste tre måneder, end jeg har lært de sidste 5 år af mit liv, og jeg elsker det, jeg laver. Cirkusdirektør Benny Berdino er ligeledes fuld af forventning til sæsonen og glæder sig til selv at vende stærkt tilbage i manegen, efter han sidste år blev hædret med Den Danske Cirkus-ærespris. – Jeg ser frem til, at Arena får besøg af gamle venner, og endnu en solrig cirkussæson med duften af savsmuld, sprøde popcorn, fortryllende artister og en helt ny eventyrlig vinkel, siger Benny Berdino.

Cirkus Arena lægger vejen forbi 100 byer med over 150 forestillinger, men holder traditionen med kickstart på Bellahøj torsdag den 23. marts.

———————————————————————————————————————————-

Vind billetter til Cirkus Arena  – vær med i konkurrencen !

Besvar følgende spørgsmål og send en mail til fa@2700-netavisen.dk inden på mandag den 20. marts.

1/  Hvad skete for Benny Berdino sidste år ? __________________________________

2/  Hvornår debuterede Bubber i Cirkus Arena ? ___________________________________

3/  Hvor mange byer besøger Cirkus Arena i år ?__________________________________

4/  Hvad hedder instruktøren af årets forestilling ? ______________________________

Navn: _______________________________

Adr.:  ________________________________

Postnr.: ______________________

Evt. telefon: _______________

———————————————————————————————————————————–