Cirkus Baldoni kommer snart til Bellahøj for første gang nogensinde

                                     Baldoni 

Giffen, gaffen, guffen …

De gamle gøgleres ordsprog kommer til rette, når man besøger i Cirkus Baldoni Bellahøj på hj. Hulgårdsvej/Borups Allé fra søndag den 14. juni til søndag den 21. juni. Her satser de på smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien. Her lægges der vægt på nærheden og at tingene skal være i øjenhøjde for alle. Således er mottoet at ”forestillingen begynder når billetten købes”. De hyggelige gamle cirkusvogne, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk indenfor, kioskpigen der også er cirkusprinsesse i manegen og klovnen der laver sjov med folk, når de kommer ind, alt sammen en stemning af at være tæt på det hele. Det er vores klare målsætning at Cirkus Baldoni skal være cirkus som man husker det fra gamle dage, blandet med nutidens teknik og scenekunst.

Cirkus Baldoni er ikke noget kæmpe cirkus, man kan næsten røre artisterne, når de udfolder deres kunstner på den hævede manege, som sikrer at alle kan se og når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel til publikum.

Årets forestilling
Selve forestillingen i Baldoni er bygget op i en stil der hengiver publikum til gamle dage, til den forestilling man havde om cirkus, da man var barn. Det er derfor sjovt at gå i Cirkus Baldoni. Der er den talende løve Leonardo, som præsenterer forestillingen med direktør Baldoni og den ustyrlig morsomme klovn Danilo, der altid er de faste ingredienser i en Baldoni forestilling. Dertil er der engageret nøje udvalgte artister, som skal henvende sig til en bred aldersgruppe. Det er vigtigt at numrene ikke er for lange og artisterne udstråler at de elsker at optræde, samtidig med at de naturligvis skal have et højt artistisk niveau.

baldoni4

Til årets forestilling møder I artister fra Etiopien, Mongoliet, Rusland, Schweiz og naturligvis Danmark. Alle ved at Etiopiske løbere er blandt verdens allerbedste og hurtigste, men ikke alle ved at de har et genetisk fortrin i deres kropsbygning, som gør dem superhurtige og udholdende. Dette får vi chancen for at opleve i et helt unikt ikarisk nummer, hvor den ene jonglerer rundt med den anden på fødderne med skrue og saltoer i et forrygende tempo. Fra Mongoliet skal vi møde et par vaskeægte slangemennesker der kan det umulige med deres kroppe, når de elegant snor sig om såvel sig selv som hinanden.

baldoni3

Ruslands cirkustraditioner er kendt for kvalitet over hele verden og herfra skal vi opleve en diabolojonglør på et-hjulet cykel og et henrivende nummer med en kvindelig artist og hendes fornøjede hund. Fra Schweiz kommer en yndefuld artist og indtager luftens rum i både rebstige og svingende reb. Det er uden tvivl et meget alsidigt program Cirkus Baldoni præsenterer i år.

Familiedag

Cirkus Baldoni har offentlige forestillinger søndag den 14.6 kl. 15, tirsdag den 16.6 kl. 17, fredag den 19.6 kl. 17, lørdag den 20.6 kl. 15 og søndag den 21.6 kl. 15. Tirsdag den 16. juni er Familiedag, dvs. at alle kan vælge frit hvor i teltet de vil sidde, og så er det til en enhedspris på kun 130 kr. Derudover vil alle børn og de voksne, der har lyst få malet rød klovnenæse. Ikke nok med det vil der i billetprisen indgå et gratis kræmmerhus popcorn på børnebilletten.

Det er lysten, der driver værket
Cirkus Baldoni ruller i 2015 ud på 14. sæson og de har formået at skabe deres helt egen stil ud fra et ønske om at det skal være ”Lysten, der driver værket”. ”Jeg er ikke født ind i branchen, men jeg har et nærende ønske om at underholde og begejstre folk i en sådan grad, at det rører ved publikums hjerter. Det er derfor en helt speciel oplevelse at besøge Cirkus Baldoni, ” fortæller cirkusdirektør René Mønster. Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.

Det er også muligt at reservere på billet-tlf.: 20866010 hverdage ml. 9-14 samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.