Det kendte Brønshøj-firma Copenship A/S er gået konkurs

cphsh2

Copenships domicil på Haabets Allé

Et af Brønshøjs største og mest spændende firmaer har i mange år været Copenship A/S, som blev etableret i 1978 i et lille kontor i bydelen. Copenship har siden opereret i hele verden, og har været en solid og blomstrende virksomhed. De seneste år har imidlertid været hårde at komme i gennem, og for en uges tid siden måtte man erklære sig konkurs. Det betød blandt andet, at medarbejderne i firmaets domicil på Haabets Allé mistede deres job.

 Copenship A / S var et privatejet selskab, der inkorporerer Copenship Bulkers A / S, Copenship MPP A / S og Copenship Singapore Pte. Ltd Gruppen omfatter endvidere Copenship Brasil Ltda., som et repræsentationskontor.

I 1983 flyttede firmaet til mere egnede lokaler i en repræsentativ bygning på nævnte villavej i Brønshøj, og i 2010 købte man nabobygningen, for at give mulighed for at fortsætte sin positive udvikling. I løbet af mere end 30 år udviklede Copenship sig til en moderne, strømlinet virksomhed med mere end 50 skibe på charter til enhver tid.

Gennem årene har Copenship været en uvurderlig støtte for det lokale sportsliv, med Brønshøj Boldklub i spidsen. Meddelelsen omkring firmaets konkurs er utvivlsomt blevet modtaget med stor beklagelse og tristhed.