Debataften på Brønshøj Bibliotek: ”Religionerne og Lykken”

 – en aften i dialog med tre store religiøse traditioner

Henover efterår og vinter har Brønshøj Bibliotek i samarbejde med Bellahøj og Brønshøj Kirke afholdt en række velbesøgte foredrag under overskriften ”Hvad er Lykke(n)?”. Foredragsrækken har spændt vidt over emnerne: lykkens psykologi, Kierkegaard og Grundtvig og senest Ida Jessens oplæsning af sin bog ”Ramt af ingenting” om sorgen og fraværet af det traditionelt ”vellykkede liv”. 

Karsten Thomsen PORTRÆTKarsten Thomsen

 

Naveed Baig PORTRÆT

Naveed Baig

Penpa Andersen PORTRÆT

Penpa Andersen

Torsdag den 13. marts kl. 19.30 afsluttes med det sidste og fjerde arrangement ”Religionerne og Lykken”. Denne aften er gæsterne repræsentanter fra tre store religioner: Buddhisme, Islam og Kristendom. Penpa Andersen, som er tibetansk buddhist, Naveed Baig, imam, og Karsten Thomsen, sogne- og sygehuspræst vil alle gøre de forsamlede klogere på, hvad de enkelte religioner siger om lykke, om modgang og smerte. Hvordan lykkes man bedst som menneske? Spørg imamen, buddhisten og den lokale præst – og giv måske selv et bud på livets mening…

Alle er velkommen til en aften med tid til spørgsmål og debat.
Der er mulighed for at købe en forfriskning i pausen.
Entré 25 kr. Billetter kan købes på Brønshøj Bibliotek og online via bibliotekets hjemmeside. Foredragsrækken er tilrettelagt af Bellahøj- og Brønshøj Kirke i samarbejde med Brønshøj Bibliotek. Støttet af Brønshøj Husum Lokaludvalg.

TID: Torsdag d. 13. marts kl. 19.30
STED: Brønshøj Bibliotek, Frederikssundsvej 175, Brønshøj