Så har Tivoli åbnet for en ny spændende sæson - nu med høns !! - Vind fribilletter .....

Tivoli har taget hul på den længste sommersæson i Havens historie. Gæsterne kan bl.a. se frem til en nyudsprungen tulipanmark med 96.000 tulipaner i forårets farver. Børnefamilierne kan indtage legepladsen Rasmus Klumps Verden, der bl.a. har fået nye tårne. Fru Nimb, der er årets resturantnyhed, byder gæsterne indenfor og den over 100 år gamle Rutschebane kører første tur med årets revyhold om bord. Længere nede starter 2700-netavisen i dag en konkurrence, hvor man kan vinde fine præmier ..

Tivoli 1

Årets sommersæson byder på 175 åbningsdage, hvilket er syv dage mere end sidste år. Det er den 173 sommersæson og den kører til og med 20. september.

Der skrues op for musikken
Tivoli har i år det mest ambitiøse, bredeste og dyreste Fredagsrock-program nogensinde. Med navne som Snoop Dogg, Jessie J, Marie Key, Belle & Sebastian, TV-2 og D-A-D kommer de i alt 28 Fredagsrock-navne oven i tre koncerter med Elton John, Lady Gaga & Tony Bennett samt Mark Knopfler denne sommer. Det forventes at programmet vil trække over en halv million musikfans. Der lægges ud med en dobbeltkoncert med Outlandish + Ukendt Kunstner 10. april.

Tivoli

Forlystelsesnyheder
Sidste år fik den 100 år gamle Rutschebane sine bjergtinder tilbage. I år kan de mindste gæster se frem til en række fornyelser i Rasmus Klumps Verden. Blandt nyhederne finder børnene tre nye tårne forbundet af gangbroer i tre meters højde samt en lille rutschebane. I Rasmus Klumps hus vil der jævnligt være optræden. Veteranbilernes anlæg har fået en ansigtsløftning og de unge billister må vænne sig til tanken om at køre den modsatte vej og stige på et nyt sted. Orient området bliver i år bl.a. frisket op med nye eksotiske lamper fra Marokko. Danmarks hurtigste interaktive forlystelse Vertigo, der sidste år blev
hædret og kåret som den bedste forlystelse i Europa 2014 får bl.a. nye orientalske løgkupler på toppen.

Tivoli 3

Tivoli Sommerrevy fortsætter
Tivoli og The One and Only Company fortsætter traditionen for sommerrevy. TAM TAM i Glassalen består i år af Danmarks store revystjerne Bodil Jørgensen, der sidste år blev tildelt Årets Dirch som bedste revyskuespiller. Holdet tæller også Ole Thestrup, Ditte Gråbøl, Lene Maria Christensen, Thomas Mørk, Pelle Emil Hebsgaard samt Szhirley og Rikke Hvidbjerg. De bliver instrueret af  Joy-Maria Frederiksen. Premieren 28. maj 2015. 

Events i Tivoli
I løbet af hele sæsonen byder Tivoli traditionen tro på adskillige events, hvor gæsterne får en oplevelse på toppen af Tivoli besøget. Der bydes bl.a. på Musikskolernes Dage, Danmarks største Gospel Festival, Champions Leaque finalen og Pippi Langstrømpe optræden.

Tivoli 5

Nye restauranter
Tivoli har over 20 restauranter, 11 fastfod spisesteder og 16 barer og cafeer og dermed blandt Danmarks største udbydere af spisesteder. I år føjes der tre nye til portefølgen. I Nimb-huset åbner smørrebrødsrestauranten Fru Nimb med plads til 275 spisende med den anerkendte smørrebrødsjomfru, Jytte Støvlbæk, som restaurantchef. I de lokaler der tidliogere lagde rammen om Grill Royal, flytter Illums Bolighus ind og åbner en ny butik med dansk og udenlandsk design. I samme lokale åbner Spisehuset og dermed imødekommer Tivoli et ønske fra gæsternes side om flere familierestauranter. Den tidligere Hard Rock Café overtages af Tivoli selv og skifter navn til Rock Bar Royal. Her vil gæster fx kunne nyde burgers og salater mens rocken ruller.

Tivoli Festival slår dørene op

Tivoli Festival har offentliggjort fire koncerter fra det klassiske program i Tivolis Koncertsal: bassangeren Stephen Milling optræder med Tivolis Symfoniorkester 5. juni, baryton Bo Skovhus forener kræfter med Københavns Drengekor 23. juni, tenoren Laurence Brownlee vender tilbage til Tivoli 15. august med en koncertopførelse af Donizettis Elskovsdrikken og de nye operastjerner, sopranen Pumeza Matshikiza og tenoren Yijie Shi, optræder med operaarier og duetter 4. september.

Vind billetter til Tivoli

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Igen i år kan 2700-netavisen i samarbejde med Tivoli tilbyde følgende gevinster i en lille hurtig konkurrence:       

———————-·        

2 x 4 entre og turpas til Haven.

———————-

KONKURRENCEN:

Hvor mange restauranter har Tivoli ?__________________

Hvor mange spisende kan Nimb klare ?__________________

Nævn mindst to medvirkende i Tivolis sommerrevy TAM TAM ?___________________________________

Hvem lægger ud i Fredags-rock den 10. april ?____________________________

Hvor mange tulipaner er der i Tivoli i år ?_______________________

Navn:_______________________________

Adresse/mail:_____________________________

Postnr.:_________________

Der vil være i alt tre præmier at kæmpe om.

1. præmien er 2 billetter til Tivolis sommerrevy TAM TAM

2. præmie: 2 x entre og 2 turpas til Haven / (der vil være to 2. præmier) !

Send en mail med svarene til fa@2700-netavisen.dk så hurtigt som muligt. Vi afslører vinderne i påskeugen.

God fornøjelse ……

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Nu er der også høns i Tivoli !!

Tivoli har taget hul på en historisk lang sommersæson, og det sker blandt andet med et nyt hønsehus ved Pergolaen ved Koncertsalen. Hønsene er nøje ”håndplukket”, og to af dem lægger ovenikøbet grønne og gule æg !!

SAMSUNG CSC

Den gamle have har i forvejen en lang historisk tradition for påfugle, ænder, gæs, fisk og løsgående killinger. Og nu har dyreholdet fået selskab af en flok høns og en enkelt hane, der har fået deres eget hønsehus ved Koncertsalen. Den enlige hane i selskabet er foreløbig kun på ”tålt ophold”, og får kun lov at blive i Carstensens Have, hvis den ikke galer for meget op. Det bliver Tivolis gartnere, der skal passe hønsene.

– Nogen gange overgår virkeligheden fantasien, og jeg tror at mange børn og voksne vil få øjnene på stilke, når de ser et grønt eller påskegult æg komme ud af hønemor, der nok skal blive Havens nye kæledægger, siger pressechef i Tivoli, Torben Plank.

SAMSUNG CSC

Lidt mere om de nye høns i Tivoli
Der er tale om en attraktion, da hønsene er nøje udvalgte, så både by- og landmennesker får en betagende oplevelse. Blandt hønseracerne finder man ”Vorwerk” der lægger gule æg, ”New Hampshire” der lægger brune æg, ”Barnevelder” der lægger mørkebrune æg med sorte pletter, og ”Paduaner” der lægger hvidgule æg. Kronen på værket bliver racen ”Grünlaeger”, der efter sigende ikke er særlig køn, men som lægger grønne æg.