Den første halvleg var en hån mod "verdens bedste supportere" - en sejr på lørdag er nærmest et krav nu !

FODBOLD: Før turneringen skrev vi, at det gjaldt om at lægge sig  stabilt mellem de fire første i 2. divisions gruppe 1, netop fordi rækken godt kan knække lige på midten. Og sker det, så bliver det svært at komme med i oprykningsspillet til foråret. Vi kan godt nævne Hvidovre og AB som vores største favoritter til en plads i det spil, og så følger en buket halvbløde kandidater som HIK, Holbæk og Avarta. Vi vil også på nuværende tidspunkt placere Brønshøj i den gruppe. B. 1908 og AB Tårnby mangler endnu at vise tænder for alvor. Men allerede nu ser turneringen ud til at knække, og desværre ikke med BB i den bedste halvdel.

DSC_1151 (1280x847)

De står der troligt hver gang og hepper på deres favoritter. Men kig på dem her – frustrationen og skuffelsen lyder ligefrem ud af de sort/gule supportere. Spillerne må have en flov smag i munden ..

Derfor var det så pokkers vigtigt at komme fra Hvidovre med point fredag aften. Det skete bare ikke. Efter en af de ringeste halvlege i flere år kom BB bagud 3-0 inden der var spillet 27 minutter, og man anede en mindre massakre. Nu sluttede kampen “kun” 3-1 – men den indsats fra de sort/gule kræver en sikker sejr på lørdag mod AB Tårnby. Ikke mindst for de mange trofaste supporteres skyld. Det skylder holdet simpelthen.

Læs her vores udsendte reporter Christian Haslunds betragtninger omkring det pinlige nederlag.

Foto: Henrik Haslund

Miserabel 1. halvleg

Brønshøj og Hvidovre tørnede fredag aften sammen i KanalSport Divisionen på Hvidovre Stadion. Her kunne værterne juble over en overraskende nem sejr på 3-1. Alle 4 mål blev scoret i 1. halvleg.

DSC_1115 (1280x655)

Spillerne hilser pænt på publikum før kampen – og 27 minutter efter var de bagud 3-0

Netop 1. halvleg er noget, der hurtigst muligst skal gå i glemmebogen for Brønshøj. Det var intet mindre end rædselsfuldt det, der blev præsteret den første halve time af kampen. Spillet var usammenhængende, Hvidovre vandt nærkampene samt andenboldene, indstillingen samt attituden var nærmest ikke-eksisterende og værst af det hele, så fik hjemmeholdet scoret 3 gange på bare 27 minutter !!

Ligesom i AB-kampen kom Brønshøj bagud efter 3-4 minutter, da Sebastian Lassen fik headet et hjørnespark i eget net. Godt 13 minutter senere stod Daniel Holm helt fri inde i straffesparksfeltet, hvor han sendte bolden over i det lange hjørne uden chance for Kasper Vilfort.

Selv samme Daniel Holm gjorde det også til 3-0 10 minutter senere, da et dumt Brønshøj-boldtab på egen banehalvdel gav en friløber til en Hvidovre-spiller. Forsvaret fik blokeret skuddet på stregen, men Daniel Holm stod klar til at modtage returen og kunne sparke bolden i det tomme net.

Det fik cheftræner Jesper Hansen til at reagere, og med to udskiftninger inden der var spillet en halv time viste han også, at det var uacceptabelt. Ind kom bl.a. Andreas Granskov, og det skulle vise sig at være en god idé.

Bare 10 minutter efter at Granskov var kommet på banen slap han fri i feltet, og alene med Mikkel Hasling svigtede Brønshøj-angriberen ikke og reducerede til 1-3, og tændte samtidig et lille håb om, at hvepsene kunne komme tilbage i kampen.

Granskovs mål blev det sidste i 1. halvleg, og værterne kunne være mest tilfredse med de første 45 minutter.

DSC_1130 (1280x642)

Brønshøj forsøger sig efter hjørnespark, men uden held

I 2. halvleg sad Brønshøj på stort set hele spillet, mens Hvidovre havde besluttet sig for at forsvare 2-målføringen og satse på omstillinger. Dette gav værterne to nærmest identiske muligheder, men begge gange misbrugte Hvidore-spillerne på det skammeligste.

Brønshøj kom dog også frem til deres muligheder, men her stod Hasling, en Hvidovre-fod eller overliggeren i vejen.

2. halvleg sluttede derfor målløs, og mens Hvidovre konsoliderede sig på 1. pladsen med dagens sejr, så led Brønshøj sit andet nederlag i træk.

Cheftræner Jesper Hansen skal nu have hanket op i sit hold inden det gælder AB Tårnby på lørdag d. 19. sepember kl. 15 i Tingbjerg, for der skal helt andre boller på suppen, end det vi var vidner til i dag.

Hvidovre – Brønshøj 3-1 (3-1)

Opstilling:
Kasper Vilfort – Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Nuri Mustafi, Oliver Fredsted – Kenneth Sørensen (86. Daniel Anusic), Jonas Skovengaard – Casper Henningsen, Sebastian Lassen (27. Sebastian Grubak), Jabar Sharza – Patrick Naundrup (27. Andreas Granskov)

Ikke benyttet:
Johan Gårdsvoll, Frederik Lorenzen, Jamil Faizi, Martin Rasmussen

Mål:
1-0: Selvmål, Sebastian Lassen (3)
2-0: Daniel Holm (16)
3-0: Daniel Holm (26)
3-1: Andreas Granskov (36)

Advarsler:
Hvidovre: Jacob Hilstrøm og Mads Rønne
Brønshøj: Andreas Granskov, Jonas Skovengaard og Kenneth Sørensen

Tilskuere:
666

Dommer:
Kenneth Sørensen