Den lokale DøgnNetto på Frederikssundsvej 221 lukker ikke

      døgn

                            De sidste par uger har der været meget fokus på den lokale DøgnNetto i Brønshøj, Frederikssundsvej 221, fordi vandaler gennem lang tid hærgede i butikken.

I 2700-netavisen kunne vi den 10. februar skrive om de store problemer, man havde på grund af utallige tyverier og politiets manglende tilstedeværelse. Det var ikke alene i DøgnNetto men også i flere butikker i kvarteret mellem Åkandevej og Kobbelvænget. At det havde en effekt, kan vi kun glæde os over i dag. Utallige medier landet over gik ind og skrev om det.

På baggrund af DøgnNettos ulykkelige situation begyndte rygterne også at svirre – nemlig at man ville lukke den pågældende butik. Man ville simpelthen ikke mere, hed det sig. Men vi kan i dag fortælle, at DøgnNetto ikke lukker – og at der rent faktisk aldrig har været planer om det. I hvert fald ikke på grund af de nævnte problemer. Det kunne regionchef Thomas Clement fortælle, da netavisen mandag morgen tjekkede, om der var hold i rygterne. – Det er klart, at kan en butik ikke bære sig, så kan den lukkes, men det er der ingen aktuelle planer om, sagde Thomas Clement blandt andet og udtrykte samtidig stor glæde over al den opmærksomhed butikken i Brønshøj endelig havde fået. – Alle er glade nu, og så håber vi, den slags problemer kan undgås i fremtiden, sagde regionchefen.