Den nye filialdirektør i Arbejdernes Landsbank er vild med sport

IMG_0943

En sporty filialdirektør med et sødt smil – Anette Ryefelt.

LOKAL HANDEL: Efter Christian Barrets farvel til Brønshøj afdelingen for en god måneds tid siden har Arbejdernes Landsbank på Frederikssundsvej 160 pr. den 16. juni fået ny filialdirektør. Det drejer sig om Anette Ryefelt, som kommer fra Bispebjerg afdelingen, hvor hun havde tilsvarende stilling i fire år. Men allerede helt tilbage til 1984 startede hun som elev i Arbejdernes Landsbank. Det var endda i Brønshøj. Og at hun nu vender tilbage til bydelen er helt efter eget ønske. Filialdirektørens forældre havde nemlig i sin tid virksomhed i Brønshøj, Erik Stille Stenhuggeri på hjørnet af Brønshøjholms Alle og Frederikssundsvej. Det gjorde, at Anette tit og ofte opholdt sig meget i bydelen og lærte den at kende. – Så jeg glæder mig til mit nye job, fastslår hun.

IMG_0947

– Jeg spiller stadig basketball, omend det i dag er mere på motionsplan, siger Anette Ryefelt.

Den nye filialdirektør er vild med sport og har selv dyrket idræt på eliteplan indenfor basketball. Hun er gift og har to voksne børn samt et barnebarn. Trods det tidskrævende job i banken, får hun tid til både familien og til fortsat at spille basketball. – Det hele skal bare hænge sammen, og det fungerer fint, siger hun med et lille smil. – Men jeg er altså også glad for andet sport, ikke mindst fodbold. Dog foretrækker jeg Champions Leaque og bold på et højere niveau, og jeg ser da VM i Brazilien som så mange andre danskere, tilføjer hun.

Anette Ryefelt er opsat på at beholde den årlige tradition indenfor lokalsportens verden, nemlig uddelingen af Årets Idrætspriser. Det var jo blandt andet en af Christians Barrets kæpheste. Endvidere vil banken fortsat have lokale aktiviteter på adressen, ligesom man deltager i Handelsforeningens 2700 Beach Party By Night og er til stede på Brønshøj Torv.

Mon ikke Anette Ryefelt vil være at finde på Tingbjerg Ground i ny og næ, når bydelens fodboldflagskib spiller ? Det er godt nok ikke Champions Leaque niveau – men næsten …