Det bliver svært for Husum i Københavnsserien

FODBOLD: Husum Boldklub har fået en dårlig start på comeback sæsonen i Københavnsserien. I hvert fald pointmæssigt. Efter at have tabt første kamp til den anden oprykker Tårnby FF ude sidste lørdag, blev de blå/hvide lørdag eftermiddag besejret med hele 4-0 af Frems 2. hold, og dermed er status for de første to kampe 0 point og en score på 1-6.

14066290_1043177812470179_212849911647269847_o

Mål til Frem

Allerede inden der var gået et kvarter, førte gæsterne 2-0, og det holdt til pausen. I anden halvleg blev det 3-0 efter 66 minutter og bare 5 minutter før tid blev sejren slået fast til 4-0. Husum modtog tre gule kort, Rasmus Vincent Rosenberg, Mikkel Fredskov Howalt og Zadock McWere, mens Frem fik et enkelt.

I begge kampe var der imidlertid ind i mellem oplivende momenter. Kampen i Tårnby kunne godt have givet mindst et enkelt point, mens der i Frem kampen var flere oplagte chancer, man ikke formåede at omsætte i målet. Og det er der ikke råd til her.

14066263_1043178849136742_2049447401361428903_o

Og endnu et

Det skal dog også siges, at hjemmeholdet i dag stillede med én på 17 og tre på 18 år, så man kan sige, der blev hentet vigtige lærepenge. Man skal ikke male fanden på væggen allerede, men vi må konstatere, at det bliver en svær sæson for Husum.

13995382_1043178845803409_5218889040565793578_o

Der blev kæmpet bravt, men Husum manglede målene

Næste opgave bliver helt speciel for Husum. Turen går nemlig til Bornholm, hvor Rønne venter kl. 15.30. Bornholmerne vandt ude 2-1 over Sundby BK i deres første kamp, så det kan godt blive svært.