Det er ikke nemt for hverken Brønshøjs spillere eller supportere i denne tid

To store fejl i starten af både 1. og 2. halvleg gjorde, at Brabrand fik scoret to mål, og selvom hvepsene forsøgte at få bolden i mål med et godt pres den sidste halve time, så endte det med et 0-2 nederlag.

Tekst: Christian Haslund  Foto: Thomas Løser

Kampen var kun 22 sekunder gammel, da en tilbagelægning røg over Johan Gårdsvoll, og Brønshøj-målmanden så sig nødsaget til at slå til bolden med hånden.

Her scorer Brabrand efter bare et minut på frispark

Dette gav et indirekte frispark til Brabrand lige uden for det lille felt. Dette tog gæsternes topscorer Kenan Hajdarevic sig af, og han sendte bolden forbi Brønshøjs 11-mands mur og i kassen efter bare 56 sekunders spil. 1-0 til gæsterne.

18 minutter skulle der gå før Brønshøj fik deres første chance i kampen. Her endte det lidt tilfældigt med en chance til Patrick Naundup, men vinklen blev lidt for spids, og Mathias Rosenørn kunne redde med en fodparade.

Lidt over halvvejs i 1. halvleg kom Brabrand frem til deres anden afslutning i kampen, men Nichlas Ørbæk Knudsens flugter havde ikke nok fart til at volde Johan Gårdsvoll nogle problemer.

2. halvleg startede ikke meget bedre end 1. halvleg, da Brabrand fik scoret deres andet mål i kampen bare halvandet minut inden i halvlegen. En høj bold blev slået ind i feltet, og da hverken forsvaret eller målmanden gik efter bolden, takkede gæsternes Christoffer Hansen, som blev skiftet ind i 1. halvleg i stedet for Kenan Hajdarevic, for gaven, og prikkede bolden i mål. 2-0 til Brabrand.

Kort efter var det tæt på at blive 3-0 til østjyderne, da Ørbæk fik lov til at lægge bolden til rette for sit højreben inde i feltet, hvor han fik afsluttet, men en god fodparade af Gårdsvoll forhindrede Brabrand i at komme yderligere foran.

Brabrands målmand snupper sikkert bolden for næsen af et par BB-angribere

Fakisk var Brabrand, på dette tidspunkt, tættere på 3-0 end Brønshøj var på 1-2, og efter godt en times så Michael Kærgaard Pedersen, at Gårdsvoll stod langt ude af sit mål, og han forsøgte sig fra midten af. Men Brønshøj-keeperen kom tilbage og fik i sidste øjeblik slået bolden til hjørne.

På trods af at være bagud 0-2 med en halv time tilbage gav spillerne ikke op, og fik presset Brabrand i bund. Dette gav nogle farlige indlæg og skudmuligheder, især til Christoffer Boateng, men Mathias Rosenørn stod, hvor han skulle hver gang.

Brabrand formåede at holde stand, og da dommeren fløjtede kampen af kunne Brabrand-spillerne bryde ud i stor jubel.

Lige nu er det selvfølgelig ikke sjovt at være hverken Brønshøj-spiller eller -supporter, men der skal lyde en stor ros til tilskuerne på lægterne, der igennem hele kampen sang og heppede på deres helte. Og vi håber og tror på en sejr, når turen går til Dalum på lørdag den 29. april kl. 14

Brønshøj – Brabrand 0-2 (0-1)