Det gik som frygtet mod Team Sydhavsøerne, som førte hele kampen igennem

images

HÅNDBOLD: Alene turen fra København til Rødbyhavn er en lang, sej og ikke vildt oplivende affære, men det kan jo ikke være anderledes. Så Stadion startede i god tid hjemmefra for at kunne være så velforberedt som muligt til kampen mod Team Sydhavsøerne, der skulle begynde allerede klokken 13.45.

Og alt gik desværre som frygtet. Da hjemmeholdets bedste spillere ikke skulle spille, fik tre af dem en plads på 2. holdet, og det kunne selvfølgelig mærkes. Ikke på noget tidspunkt i kampen var Stadion foran. Sydhavsøerne førte fra start til slut. Endda var deres forspring efter pausen oppe på hele syv mål ! Det lykkedes dog at hale så meget ind, at Stadion kun var et par mål bagud, og derfor satsede man for i det mindste at nå helt op. Det lykkedes bare ikke, og hjemmeholdet kunne slutte kampen med resultatet 30-27.

Stadions forsvar levede ikke helt op til vanlig standard, mens angrebet egentlig gjorde deres med 27 scoringer. Ærgerligt for resultaterne fra holdene omkring Stadion flaskede sig, så Brønshøj-mandskabet kunne være kommet på førstepladsen med en sejr.

Nu er der igen en længere pause – og så gælder det Ydun den 22. november i Bellahøjhallen. En kamp der starter kl. 14.30.