Det ser ikke godt ud for Brønshøj, som spiller helt uden gejst !

FODBOLD: Man er oppe, og man er nede, når man følger Brønshøjs mandskab i 2. division Gruppe 1. Efter lørdagens kamp mod Holbæk, er man helt nede. For det man blev vidne til på Tingbjerg Ground var en ynkelig forestilling. Holdet spiller totalt uden gejst og temperament. Dagens modstander burde ellers være overkommelig med ingen sejre i de seneste fem kampe. Men det blev ikke desto mindre til sæsonens andet nederlag mod Holbæk, og det betyder, at BB nu igen er under stregen, og altså ikke er blandt de fire hold, som går videre til oprykningsspillet til foråret. Værst er næsten, at der ikke er nogen tegn på forandring. Der er simpelthen intet, man kan læne sig bare lidt op af i denne kedelige stund. Vi er ved at være der henne, hvor resten af kampene skal vindes, hvis BB overhovedet skal sættes i forbindelse med oprykningsspillet.

Vor udsendte medarbejder Christian Haslund var på Tingbjerg Ground og giver her sine indtryk af kampen. Foto: Henrik Haslund og Thomas Løser

Holbæk tog brodden af hvepsene

Brønshøj mødte for anden gang i turneringen Holbæk, og efter et nederlag tidligere i sæsonen, jagtede hvepsene en revanche på hjemmebanen i Tingbjerg i dag. Men den måtte både spillere og fans kigge langt efter, da gæsterne kunne rejse hjem til Nordvestsjælland med en 2-0 sejr.

Holbæk 3

Her presser Brønshøj mod Holbæks mål, men der var ikke saft og kraft i afslutningerne

I 1. halvleg foregik det meste af spillet på Brønshøjs banehalvdel, og gæsterne fik også spillet sig frem til de fleste chancer, men præcisionen manglede heldigvis hos Holbæk-spillerne, mens Brønshøj i modsatte ende havde svært ved at spille sig igennem Holbæks defensiv.

Det lykkedes dog for hjemmeholdet at komme frem til et par gode muligheder alligevel. Først havde Malte Kiilerich et hovedstødsforsøg, men det sad lige på Nicky Bügel, og godt 20 minutter inde i kampen blev Patrick Naundrup spillet helt fri, men han fik kun sparket et kæmpehul i luften, mens bolden strøg igennem feltet.

Cirka midtvejs i 1. halvleg kom kampens første mål, da Holbæk fik hjørnespark, og efter lidt klumpspil endte bolden hos Frederik Tingager, der på tæt hold kunne sparke bolden forbi en chanceløs Kasper Vilfort.

Man skulle tro, at målet ville sætte gang i hjemmeholdet, men i stedet for fortsatte Holbæk, hvor de slap, og spillede sig frem til yderligere afslutninger, men Saban Özdogan måtte se sin afslutninger enten blive reddet eller gå forbi mål.

Sidste afslutning i 1. halvleg tilfaldt Andreas Granskov, da Henningsen sendte et indlæg ind i det lille felt. Her forsøgte Granskov med en brystafslutning, men måtte se bolden stryge lige forbi den ene opstander.

Brønshøj kom betydeligt bedre ud til 2. halvleg, og efter 7 minutter var Jabar tæt på at bringe balance i regnskabet, da han fra kanten af feltet sendte et følt skud mod mål, men måtte se bolden ramme overliggeren og springe ud i spil.

Det var tydeligt at se, at Holbæk satsede på omstillinger i 2. halvleg, og det skabte også en del chancer uden de dog blev udnyttet.

Holbæk 2

Trænerteamet Jesper Hansen og Poul Olesen har fået noget at tænke over ..

Hvepsene havde klart bolden mest i 2. halvleg, men tempoet manglede ganske enkelt i boldomgangen, og udeholdet havde nemt ved at bryde Brønshøjs spil på den sidste tredjedel af banen.

2 minutter før tid lukkede og slukkede Holbæk så kampen, da Mads Haarbo med et flot skud fra 20 meters afstand sendte bolden fladt mod mål, hvor den var uden for Kasper Vilforts rækkevidde, og strøg ind til slutresultatet 2-0.

Med rundens øvrige resultater betød dagens nederlag, at Brønshøj røg uden for top 4, men puljen er så tæt, at hvepsene kun er 4 point fra 1. pladsen.

Brønshøj kan dog spille sig tilbage i top 4 næste weekend, når de søndag den 11. oktober kl. 13.00 gæster Espelunden i Rødovre, hvor Avarta venter. Men kan man ikke vente helt til søndag med at se fodbold, så spiller andetholdet på mandag den 5. oktober kl. 19.00 hvor de møder Vanløse 2.

Brønshøj – Holbæk 0-2 (0-1)