Det sker i Brønshøj Kirke

 

 

Salonlamper (1)

Kirkesalon i Brønshøj Kirke

Salonens eksklusive form er et par hundrede år gammel – Madame Pompadour og Gertrude Stein indbød også til fælles fordybelse om aktuelle temaer og evige spørgsmål. Men altid for en begrænset kreds – dét giver salonen dens intensitet. Hver eneste salongæst får ordet – kun sådan bliver bægeret fuldt!

Derfor er der begrænsede pladser til kirkens salonaftener. Alle interesserede opfordres derfor til  at tilmelde sig på kirkekontoret på tlf. 3828 2505 eller til sognepræst Mia Lund Rao på mmr@km.dk .

Der vil være et lille traktement – pris: 30,-

Næste kirkesalon er mandag 17.marts kl. 19-21, hvor filosof og forfatter John Engelbrecht vil komme med et oplæg om TIDEN – ”Vi lever i en tid uden tid, men det er ikke for lidt tid vi har – nej det er for meget tid, vi ikke bruger rigtigt.”

 

Æbler & Englebasser

en slags spaghettigudstjeneste i Brønshøj Kirke

Fredag  21. marts kl. 17 er det i Brønshøj Kirke igen tid til ”Æbler og Englebasser” – denne aften skal man høre om HÅB – for hvad er håb egentlig for en størrelse..?

Æbledreng

Aftenen starter med en kort børnegudstjeneste, og dernæst går man over i Sognecentret, hvor der skal laves en lille kreativ aktivitet, før man spiser sammen. Aftenens menu lyder på spaghetti.

Der rundes af omkring kl. 18.30, så man kan nå hjem og se Disney Sjov og putte de mindste.

Maden koster 30,- for voksne, børn spiser gratis.