Dinitrol holder Åbent Hus i weekenden den 12. - 13. marts

 Med den usædvanlige fugtige vinter i år er der ekstra god grund til at sikre sig, at bilen er rigtigt rustbeskyttet til det danske klima. Med vinterens salt og fugt i mente skal man være ekstra opmærksom på aggressive rustangreb i forårsmånederne! Hos rustbeskyttelseskæden Dinitrol indfører man nu 30 års automatisk rustgaranti.

                                      disa                                                                                                   

Dinitrol Center på Hvidsværmervej 158 i Rødovre holder åbent hus i weekenden den 12.-13. marts fra kl. 10-15. Her har man mulighed for at få et gratis rusttjek af sin bil samt chancen for at vinde en vild sikker køretur med Jason Watt.

Rustskader efter fugtig vinter

Med milde temperaturer og derved også stigende luftfugtighed over det meste af vinteren, er vejsalten for alvor aggressiv i forårsmånederne og kan derfor forårsage alvorlige rustskader på bilen. Derfor er det vigtigt at få efterset bilens undervogn for rust netop nu. En kvalitets rustbeskyttelse sikrer tryghed for en sikker bil med en sund økonomi i mange år ud i fremtiden.

30 års garanti og en sikrere bil

Det fugtige danske klima gør, at alle biler i Danmark ruster hele året rundt. Allerede i bilens første leveår gnaver rusten i hulrum, på vognbunden, ved samlinger og de mekaniske dele.  Salt og forurening forstærker rustdannelsen, derfor skal biler rustbeskyttes, så snart de lander på den danske asfalt. Nye biler er sjældent tilstrækkeligt rustbeskyttet til at kunne modstå det danske klima.

                                        
                                                    IMG_0652-1024x681

– En løbende rustbeskyttelse sikrer ikke kun bilens pladedele og vognbund mod rust. Det sikrer også en række vitale, sikkerhedsmæssige dele som eksempelvis bremserør, hjulophæng, styreforbindelser, benzinrør mm. En godkendt rustbeskyttelse er derfor afgørende for, at du kører rundt i en sikker bil. Og selv om din bil er galvaniseret, så ruster den i samlingerne, forklarer Flemming Christensen, Dinitrol i Rødovre.

Dinitrols kvalitetsprodukter sikrer en effektiv rustbeskyttelse. Derfor giver Dinitrol nu automatisk 30 års rustgaranti på biler, der er under 12 måneder gamle. For at opretholde garantien skal bilen nu kun genbehandles hvert tredje år. Dinitrolkæden kontrolleres af Teknologisk Institut, som er Danmarks skrappeste kontrolordning og derfor sikrer den bedste kvalitet. Teknologisk Institut anbefaler at rustbeskytte biler fra helt nye, da dette øger bilens levetid i mange år.

Vind en køretur med Jason Watt

Dinitrol støtter børneulykkesfonden og sætter fokus på sikkerhed i trafikken. I den anledning udlodder man 35 VIP billetter til en vild sikker tur med Jason Watt i hans 1150 HK’s Ford GT og en dag med sjov for hele familien ved dette års Sportscar Event. Man kan deltage i konkurrencen hos Dinitrol center Rødovre.

Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sport/fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysisk udfoldelse. Hvert år kommer 150.000 børn ud for en ulykke, og må efterfølgende en tur på skadestuen. Dinitrol støtter Børneulykkesfondens arbejde med at gøre dette tal mindre.