DøgnNetto på Frederikssundsvej 221 som var plaget af vandaler i foråret, lukker på søndag

døgn

DøgnNetto på Frederikssundsvej blev meget omtalt tidligere på året på grund af vandaler, som terroriserede butikken. Nu lukker den – men ikke derfor …

En af landets mest omtalte DøgnNetto butikker i foråret – den lokale på Frederikssundsvej 221 – har sidste åbningsdag på søndag den 12. juni. Utvivlsomt til stor skuffelse for mange, som har benyttet den flotte butik på hjørnet af Knabstrupvej og Frederikssundsvej. Men ingen skal tro, den lukker på grund af al den virak der har været. Fra Dansk Supermarked ønsker man simpelthen af lukke samtlige DøgnNetto i hele landet, 39 i alt – og så gøre de 30 til almindelig netto butikker. Af de sidste ni lukkes de fem definitivt, og her er Brønshøjs altså en af dem, mens fire af dem laves om til det nystartede koncept Føtex Food. Omlægningen skyldes ikke, at det er gået dårligt. Faktisk er det gået ganske glimrende med DøgnNetto konceptet, men det godt betale sig at lave det om.

De gule Netto-butikker laver så meget mere omsætning og indtjening, at selvom DøgnNetto er en udmærket forretning, kan det bedre svare sig at omlægge dem, siger man fra Dansk Supermarked. Her er man hele tiden på jagt efter nye butikslokaler i Storkøbenhavn.

Så altså – Brønshøj bliver en flot butik fattigere fra på søndag, når DøgnNetto er åben for sidste gang.