Eksperimenternes dag da BB mødte Vanløse og KFUM

I sidste uge var de to hold delt op i 1.holdsspillere på det ene hold og hovedsageligt prøvespillere og 2.holdsspillere på det andet. Men til lørdagens to træningskampe havde cheftræner Jesper Hansen rystet posen og blandet holdene.

De to kampe endte begge uafgjort. Den første, der blev spillet mod Vanløse, sluttede 1-1, mens den anden, hvor modstanderen var KFUM, endte lidt mere målrigt, nemlig 3-3.

2700-netavisens udsendte Christian Haslund var blandt de frysende på Tingbjerg anlægget ..

Brønshøj – Vanløse

Her var truppen sammensat af 1.holds – og prøvespillere. Det var en kamp, hvor Vanløse i de første 30 minutter var meget oppe på Brønshøjs banehalvdel, og gæsterne kom da også frem til nogle gode indlæg, der dog ikke voldte Kasper Vilfort problemer.

12654588_963885173659448_368086246739196848_n

Her scorer BB til 1-0

Brønshøj fik efterhånden bedre fat, og fik skabt flere gode chancer, bl.a. et skud på overliggeren af Daniel Anusic, og netop Anusic fik en hovedrolle i forbindelse med Brønshøjs mål, da han fra sin venstreback-position søgte til baglinjen, og med en aflevering skråt tilbage fandt en hel fri Ali, som er på prøve, og han  sendte bolden i kassen til pausestillingen 1-0.

Anden halvleg var kun 7 minutter gammel, da Vanløse fik udlignet, og det skulle vise sig at blive kampens sidste mål på trods af, at hvepsene havde et par gode forsøg i kampens sidste halve time. Bl.a. efter en bolderobring af Frederik Lorenzen, men afslutningen sad lige på keeperen – og også et kvarter før tid, da et skud fra kanten af feltet sneg sig forbi den ene opstander.

Mål:
1-0: Ali (43)
1-1: Vanløse (52)

Dommer:
Torben Jensen

Brønshøj – KFUM

I løbet af 1. halvleg begyndte det både at regne og hagle kraftigt, men tilskuerne fik heldigvis 5 mål at varme sig på, i en kamp, hvor Brønshøjs trup igen bestod af en blanding af 1.holdsspillere, 2.holdsspillere og prøvespillere.

KFUM bragte sig foran efter 6 minutters spil på en friløber, og godt et kvarter senere gjorde blev det også 2-0 til gæsterne efter et hjørnespark.

Brønshøj fik rettet lidt op på stillingen tre minutter efter, da prøvespilleren Oussama, efter flot samspil med Sebastian Lassen, sendte bolden i kassen med en følt inderside.

KFUM øgede dog igen føringen til to mål efter en halv times spil efter et langt udspark, men endnu engang fik Brønshøj reduceret, denne gang ved en anden prøvespiller, Daniel, der inde i feltet kunne sende bolden forbi en chanceløs KFUM-målmand.

BB-KFUM-30_01_16-2-3-maalet_To

Brønshøj reducerer til 2-3 inden pausen

BB’erne havde to-tre gode muligheder i starten af 2. halvleg til at udligne, men skarpheden manglede. Det gjorde den til gengæld ikke hos Oliver Fredsted, da han fra kanten af feltet sendte bolden i kassen med sit iskolde venstreben.

Hvepsene sad solidt på 2. halvleg, men ligesom i den første kamp sluttede kampen uden vinder.