En fantastisk oplevelse - Skønheden og Udyret på Det Ny Teater

 18. september havde Det Ny Teater premiere på Walt Disneys kendte Skønheden og Udyret, og siden er den ene flotte anmeldelse væltet ned efter den anden. Det gjorde os nysgerrige, så onsdag aften var 2700-netavisen på plads i det gamle, smukke teater for at se, om al rosen nu holdt vand.

Det Ny Teater - Beauty and the Beast -  9/2014

Kenneth M. Christensen spillede den indbildske og pigeglade Gaston, og det gjorde han glimrende

Lad os slå fast med det samme – der var ikke sagt et rosende ord for meget. Forestillingen var ganske enkelt en fantastisk oplevelse. Ikke alene var selve stykkets historie holdt, som vi kender den, men samtlige skuespillerpræstationer var i superligaen. Både sangere og dansere. Når det hele så blev krydret med dejlige iørefaldende sange, så kunne man kun sidde og fryde sig. Selve stykkets indpakning var også imponerende. Det var en ualmindelig levende scene med flotte kulisser, Det Ny Teater bød på.

Det Ny Teater - Beauty and the Beast -  9/2014

Maria Lucia Heiberg Rosenberg levede op til skønheden, som hun spillede med sikkerhed og ynde

Egentlig er det synd at gå for meget i detaljer med hensyn til skuespillerpræstationerne, men et par af navnene må vi nu fremhæve. Blandt andet en flot og velsyngende Kenneth M. Christensen, en sød og meget overbevisende Maria Lucia Heiberg Rosenberg og så en af de skuespillere, der har det som vinen, der bliver bedre og bedre med årene, Preben Kristensen. Den mand kan det hele på en scene. Men lad det være sagt igen – alle gjorde det godt. Det hele sad lige, hvor det skulle.

Det Ny Teater - Beauty and the Beast -  9/2014

Preben Kristensen – altid fremragende på en scene

For en teatergænger der normalt har svært ved at holde sig vågen en hel forestilling i gennem, var det en ekstra oplevelse ikke at misse bare et enkelt sekund af Skønheden og Udyret. Det var levende, smukt og intenst – og så var der også plads til lidt humor ind i mellem.

Det Ny Teater - Beauty and the Beast -  9/2014

Slutscenen hvor udyret, (Tomas Ambt Kofod) er forvandlet tilbage til prins og frier til sin Belle

Heldigvis spilles forestillingen til og med 7. december, så alle kan nå det endnu. Sæt en aften af og få 2 timer og 45 minutters super underholdning (incl. pause)..

Såfremt vi skal forsøge os med at give stjerner, så vil det på en skala fra 1 til 10 ende med et rent 10-tal !

Kom med bag kulisserne og mød Udyret

Her er en enestående chance for at komme bag kulisserne. Det Ny Teater inviterer nemlig på Kulturnatten fredag 10. oktober interesserede med bag scenen på Disney-klassikeren Skønheden og Udyret (Beauty and the Beast). Der vil være åbent til bl.a. skræddersal, prøvesal og scenekældre, der sædvanligvis ikke er tilgængelige for publikum, samt være mulighed for at se nogle af de overdådige kostumer og dekorationer fra Det Ny Teaters ekstravagante opsætning. Hvis kamera eller mobil medbringes, kan man få en selfie sammen med Udyret med hjem. Der er åbent hus på teatret fra kl. 23.15.