En fantastisk glædelig nyhed for mange lokale - Fritidshjemmet Storegårdsvej er reddet!

IMG_1860 
Mange familier i lokalområdet, som har børn gående i Fritidshjemmet på Storegårdsvej, går jublende rundt med armene over hovederne for øjeblikket, idet man har netop modtaget en yderst glædelig nyhed vedrørende fritidshjemmets skæbne.
 
Børne- og Ungdomsudvalget i Københavns Kommune har nemlig nu efter de to høringsrunder besluttet den endelige struktur for kommunens fritidstilbud. Herunder har de vedtaget, at fritidstilbuddet tilknyttet Korsager Skole skal bestå af KKFO Frithuset (på skolen) og Fritidshjemmet Storegårdsvej, som forbliver selvejende!
Enormt mange forældre har været aktivt med i debatten og sendt høringssvar og breve til politikerne for at bevare fritidshjemmet på Storegårdsvej – og det har glædeligvis virket!
Der er selvsagt stor jubel og glæde på fritidshjemmet, efter at det kom alle for øre forleden, og fredag lå så den officielle udmelding klar.
 
IMG_0020
 
 
Det var samtidig den helt perfekte timing, for samme eftermiddag afholdt Fritidshjemmet Storegårdsvej det årlige pinsekarneval med optog gennem Bystævnet, Kobbelvænget, Gadelandet og Storegårdsvej.
 
Alle børn (ca. 100) og hele personalet var klædt ud og trommede og dansede traditionen tro i optoget, fulgt af mindst lige så mange forældre og søskende.
 
IMG_1699
 
 
Stemningen var i top, og det var fantastisk at se alle de glade børn fra fritidshjemmet. Vel tilbage på fritten kunne man så fejre, at Storegårdsvej forbliver selvejende, og det skete med kage og børnechampagne til alle.
 
IMG_1709
 
Det var et flot karnevalsoptog alle præsterede, og det vakte selvfølgelig stor opsigt. En skøn tradition man har i Fritidshjemmet Storegårdsvej – og som nu kan fortsætte i årene fremover.
 
IMG_0017
 
Naturligvis gik optoget også forbi indgangen på Storegårdsvej. Fantastisk at man rent tilfældigt var i stand til at fejre redningen samtidig med, at der var karnevalsoptog. Det gjorde det hele ekstra festligt.
 
IMG_1706
 
Kæmpe tillykke med sejren til alle, som har kæmpet for, at Fritidshjemmet skulle bevares. Og som nabo til hjemmet kan vi da kun sige her fra 2700-netavisen, at vi er glade for, at det friske og ungdommelige pust fra stedet vil fortsætte fremover.
 
IMG_1695