En total dramatisk og vild eftermiddag endte lykkeligt for Brønshøj

Der burde have stået “forbudt for børn og folk med svage nerver” før sidste spillerunde i kvalifikationen til oprykningsspillet i foråret. Afslutningen var nemlig så vildt spændende, at det næsten var for meget af det gode. Men lad os slå fast – de sort/gule supermænd klarede den sidste hurdle ved at spille uafgjort 3-3 ude mod Hvidovre efter en mandfolkeindsats af de helt store. Alene cifrene taler sit eget sprog og så den kendsgerning, at hjemmeholdet, som sikrede sig en plads i oprykningsspillet allerede i sidste runde, udlignede i de sidste sekunder af begge halvlege. På et tidspunkt efter pausen kom BB tilmed bagud, og var således i nedrykningsspillet. Men heldigvis ikke længe, for det lykkedes at vende skuden og komme foran 3-2, og så endte det hele med, at Frem blev sorteper. Christian Haslund var til det uhyggelige nervebrag og kunne efter at have dulmet nerverne lidt levere dette indtryk ..

Rutsjebanetur i Hvidovre

Tekst og foto: Christian Haslund

Det kan ikke være helt sundt at være fodboldfan, og her tænker vi ikke på øllene, pølserne og smøger, der bliver konsumeret under en fodboldkamp. Næh i stedet tænker vi på nerverne og blodtrykket. I dag var slet ingen undtagelse, hvor både fansene på tribunen, trænerne på bænken og spillerne på banen blev udsat for en sand rutsjebanetur, da Brønshøj sikrede sig en plads i oprykningsspillet.

Ved kampens start var Brønshøj på vej i oprykningsspillet, men en sejr ville være at foretrække, da man dermed ikke var afhængig af andre resultater. Det var dog Hvidovre, der startede kampen bedst i den silende regn. Men på trods af et stort Hvidovre-pres og en del indlæg, blev det kun til en enkelt afslutning for hjemmeholdet de første 30 minutter.

14917137_1146229352091695_4944721128367166346_o

Tranberg har udlignet til 2-2 og stor jubel

Begge hold havde utrolig svært ved at få spillet til at flyde på den våde bane, og det var også held, der førte til kampens første mål. Dette held tilfaldt hvepsene, da Patrick Naundrup fik bolden med sig, og den brandvarme angriber prikkede den forbi Oliver Korch og ind i nettet. Naundrups 9. sæsonmål og 1-0 til Brønshøj.

Hvidovre fortsatte med at være mest på bolden, men kunne stadig ikke gennembryde Brønshøjs defensiv. Men i 1. halvlegs overtid fik værterne hul på bylden, da Kristoffer Wichmann hoppede højst og fik headet et hjørnespark i kassen til pausestillingen 1-1.

Brønshøj havde dog stadig en plads i oprykningsspillet på dette tidspunkt.

Det så ud til, at udligningsmålet tog gejsten fra spillerne, og de kom slet ikke ordentlig ud til 2. halvleg, hvor de konstant var under pres det første kvarter. Dette gav flere muligheder til hjemmeholdet, men især Peter Benjaminsen var en stor synder for Hvidovre.

14991052_1146229412091689_8512307005725383372_o

Boateng har bragt Brønshøj foran 3-2

Men efter 57 minutter gik den ikke længere for Jesper Hansens tropper. Brønshøj kunne ikke få clearet, og bolden endte hos den tidligere hveps, Malte Kiilerich, der bankede bolden over i det lange hjørne. 2-1 til Hvidovre, og da både Frem og B93 på dette tidspunkt var foran i deres kampe, var Brønshøj på vej i nedrykningsspillet.

Men så tog fanden ved hvepsene. Bare tre minutter efter Hvidovres mål fik Brønshøj udlignet. Bolden endte tilfældigt for fødderne af Oskar Tranberg, der ikke skulle bruge lang betænkningstid, og sendte bolden i kassen. 2-2 og Tranbergs 3. sæsonmål. Og lige pludselig var Brønshøj tilbage i oprykningsspillet.

Det skulle dog blive endnu sjovere at være hveps. For bare fem minutter senere fik BB tildelt et frispark lige udenfor feltet. Dette tog Christoffer Boateng sig af og sendte bolden i kassen til stillingen 3-2, hvilket udløste vilde jubelscener.

14939978_1146229405425023_2511563785811882233_o

De fantastiske supportere støttede spillerne og har en andel i det flotte resultat

Værterne fortsatte dog med at klø på, og et minut før tid, fik de udlignet, da Louka Andreassen sendte bolden ind bag Johan Gårdsvoll til stillingen 3-3. Brønshøj var stadig på vej i oprykningsspillet, men med mindst mulige margen, og bare et mål til Hvidovre kunne ødelægge det hele.

Men spillerne leverede en kæmpeindsats og efter fire minutter overtid kunne jublen bryde løs, da det samtidig stod klart, at Frem ”kun” havde vundet med to mål over HIK.

Dermed sikrede Brønshøj sig den sidste plads i oprykningsspillet takket være en målscore, der var ét mål bedre end Frems.

14939521_1146229758758321_607886448026346023_o

Vaske ægte glæde over at BB er med i oprykningsspillet til foråret

Vi siger tak for et godt og spændende efterår, og ser frem til at se jer igen på lægterne, når oprykningsspillet skydes i gang i den tredje weekend i marts 2017.

Til sidst sendes der en tanke til Jonas Skovengaard, der kom galt afsted og fik slået nogle tænder skæve, hvorefter han blev kørt direkte til Hillerød Sygehus.

Kampfacts:

Hvidovre – Brønshøj 3-3 (1-1)

Opstilling – Brønshøj: Johan Gårdsvoll – Daniel Anusic, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Simon Sharif – Lars Emil Juel Andersen, Morten Levinsen – Christoffer Boateng, Oskar Tranberg, Nico Jørgensen (53. Jonas Skovengaard (63. Sian Hansen)) – Patrick Naundrup

Opstilling – Hvidovre: Oliver Korch – Daniel Thorup, Frederik Krabbe Malte Kiilerich, Nicolai Bak Johannessen – Magnus Fredslund, Christopher Østberg, Kristoffer Wichmann, Frederik Emil Andersen (81. Martin Nielsen) – Peter Benjaminsen (67. Jacob Ingvarsen), Lasse Brandt Hansen (67. Louka Andreassen)

Mål: 0-1: Patrick Naundrup (34) 1-1: Kristoffer Wichmann (45) 2-1: Malte Kiilerich (57) 2-2: Oskar Tranberg (60) 2-3: Christoffer Boateng (65) 3-3: Louka Andreassen (89)

Advarsler: Brønshøj: Nico Jørgensen (41), Christoffer Boateng (66), Jeffrey Ofori (66), Sian Hansen (66) og Simon Sharif (66)