En træners kærlige afsked med sin klub ...

Bo7 Som lovet bringer vi her en større billedreportage fra Bo Henriksens sidste hjemmekamp på Tingbjerg Ground søndag og hans afsked med hvepsenes mange supportere. Det var en bevæget dag, for under overfladen kunne man godt fornemme, at det var svært for alle parter at tage afsked efter syv dejlige fodboldår.

Nu venter sidste opgave på mandag, 2. pinsedag i Fredericia, og naturligvis har supporterne igen arrangeret bustur til det jyske, så man kan følge Bo Henriksen helt til dørs.

Bo9

Der blev trykket i hånd og sagt mange pæne ord, da Bo Henriksen selv gik over på tribunelangsiden efter kampen for at sige tak for denne gang.

Bo13

Før kampen var der gaver til Bo – og han kommer i hvert fald ikke til at glemme BB foreløbig …

Bo10

Som lovet gav Bo Henriksen “en lille én, da kampen var overstået, og mange supportere blev hængende på Tingbjerg Ground. Her siger Bo tak endnu engang.

Bo11

Bo Henriksen sammen med sin lille kære familie og det kunstværk, han fik overrakt. Det har i følge Tanya allerede fået ærespladsen hjemme i lejligheden.

Bo8

Det var en tydelig rørt Bo Henriksen, der tog afsked med Brønshøj Boldklub og alle supporterne. Den hårde og temperamentsfulde træner kunne ikke skjule sin bløde side. Men netop det kendetegner jo mennesket bag. Det bliver en mærkelig periode alle skal igennem, når man ikke mere kan møde ham på gangene i klubhuset eller se ham foran spillerboksen på stadion vildt gestikulerende …

Tak for denne gang Bo – vi kommer til at savne dig – men ønsker dig held og lykke med dit nye job. De sort/gule farver beholder du jo om ikke andet i Horsens …

(Foto: Henrik Haslund)