Endnu en kamp uden mål, da Brønshøj og HIK delte i kold fornøjelse

12029760_979381095443189_8279128182471316286_o

Kun spillerne fik varmen. Der blev virkelig gået til sagen.

Det kan godt være at kalenderen siger 1. marts og forår, men vejret siger stadig vinter med temperaturer omkring de nul grader og kraftig blæst. Så det var en kold fornøjelse at være til fodbold tirsdag eftermiddag, da Brønshøj mødte HIK i vinterens 8. træningskamp.

Tekst: Christian Haslund  –  Foto: Christian Haslund og Thomas Løser

Det sluttede målløst efter en 1. halvleg, hvor HIK, var det farligste hold med flere store muligheder, mens Brønshøj var dominerende i 2. halvleg, og blandt andet ramte stolpen.

Kampen var kun 5 minutter gammel, da HIK kom frem til den første af mange muligheder, men et hovedstød voldte ingen problemer for Kasper Vilfort.

5 minutter senere viste Vilfort, at boldøjet er holdt intakt her i vinterpausen, da en helt fri Nick Christensen, fra kanten af det lille felt sendte bolden på stolpen, hvorefter den sprang ind på Brønshøj-målmanden, der sikrede sig den.

Men HIK var ikke færdige med at teste Brønshøj-keeperen. Først med et par skud, hvor Vilfort var på det rigtige sted, og senere leverede han en fremragende refleksredning, da en HIK-spiller kom højst på et hjørnespark, men Vilfort fik verfet bolden over overliggeren.

12771979_979380965443202_3933873378536372895_o

Vilfort i fuld længde – han stod en glimrende kamp

Brønshøj fik aldrig rigtig spillet til at flyde i 1. halvleg, hvor gæsterne var først på andenboldene og pressede højt, men det blev da alligevel til en god mulighed til Andreas Granskov, da han ved forreste stolpe fik hovedet på Oliver Fredsteds hårde indlæg. Men bolden havde så meget fart på, at Granskov ikke kunne nå at dirigere den mod mål, og det endte i stedet for med et målspark.

I pausen rykkede Brønshøj Lars Emil Juel Andersen op på midtbanen for at få lidt mere tyngde og fysik, og det gav pote. Hjemmeholdet begyndte at vinde andenboldene, og var da også det bedste hold i 2. halvleg, hvor det lykkedes at holde HIK fra chancer.

Men på trods af spilovertaget var det så som så med chancer til hvepsene, som dog 10 minutter før tid var tæt på at bringe sig foran.

Casper Henningsen spillede bolden frem til Daniel Anusic, der kom i et fint overlap på højrekanten. Han slog bolden ind i feltet, hvor han fandt Mohsen Charrat, der drejede rundt og med venstrebenet sendte bolden mod mål, men han måtte se bolden tage trekantsammenføjningen og springe ud i spil igen.

Hvepsene pressede på i kampens slutfase, men HIK’erne forsvarede sig bravt, og det endte 0-0, hvilket må siges at være et fair resultat, hvor hvert hold havde sin halvleg.

Dommer:
Casper Thorsøe Jr.

Næste træningskamp finder sted på lørdag d. 5. marts kl. 12.30, hvor der venter endnu en modstander fra efterårets kampe, denne gang Hvidovre. Kampen spilles på kunstbanen i Tingbjerg.