Endnu en sejr til Brønshøj over Kolding ...

Sejren kom i Koldinghus !

tekst og foto: Christian Haslund

Der var fuld gevinst til Brønshøj, da det for anden gang i sæsonen blev til en sejr over Kolding IF – denne gang i byen med kongeborgen Koldinghus. Værterne var bolddominerende, men hvepsene kæmpede heroisk og var uhyre effektive i begge felter. Christoffer Boateng og Younes Nielsen blev målheltene for Brønshøj i dag.

Simon Bloch Jørgensen sikrer sig bolden

De første 20 minutter var begivenhedsfattige. Brønshøj stod langt tilbage på banen og satsede på kontra, mens Kolding forsøgte at dirke hvepsenes defensiv op. Som følge af dette kom ingen af holdene frem til chancer.

Men da vi var nået halvlvejs i 1. halvleg begyndte der at ske noget. Først havde Kolding et farligt indlæg, som var tæt på at give mål. I den anden ende svarede Brønshøj igen, og kun en vågen Kolding-spiller som fik headet væk på stregen, forhindrede en Boateng-scoring.

Med 10 minutter tilbage af 1. halvleg sendte anfører Jamil Ferrington bolden frem med venstrebenet. Her pillede Younes bolden flot ned og tog et træk udenom målmand Jens Larsen. Denne kunne ikke gøre andet end at hive fat i Younes’ ben, og så var der straffe til Brønshøj. Koldings målmand fik et gult kort, men det kunne nemt have været mere rødbedefarvet, da han kun gik efter manden og ikke bolden.

Jamil Fearrington i hård kamp med en Kolding spiller, men Simon Bloch var vågen

Boateng skulle tage sig af straffesparket, og han sendte et hårdt skud ned i venstre hjørne og i kassen. Jens Larsen fik venstrelappen på, men kunne ikke forhindre, at bolden gik i mål. 1-0 til Brønshøj.

Føringen holdt dog kun i 6 minutter. Kolding slog et indlæg ind fra højre side. Her ramte det en spiller omkring det lille felt, inden Martin Hedeager fik sparket kuglen i kassen til pausestillingen 1-1.

Billedet fra 1. halvleg gentog sig med et Kolding-hold meget i boldbesiddelse, men som havde svært ved at skabe åbne chancer, og et Brønshøj-hold, som forsvarede sig.

Der gik næsten også et kvarter af 2. halvleg før vi fik set en afslutning, da André Jepsen sparkede på mål. Men han måtte se sit skud blive rettet af til hjørne.

Godt 20 minutter inde i 2. halvleg fik værterne frispark lige uden for feltet. Sebastian Sommer sendte et hårdt sparket forsøg afsted, men en klasseredning af Simon Bloch gjorde, at stillingen stadig var 1-1.

Men som en trold ud af en æske fik Brønshøj eneste mulighed i 2. halvleg. Oskar Tranberg vippede frækt bolden ind i feltet, hvor Younes fik prikket den forbi Kolding-keeperen og ind i mål til stor jubel for Brønshøj-spillerne.

Kolding pressede gevaldigt på i kampens sidste 20 minutter. Men da mange indlæg voldte ikke nogen problemer for Bloch eller defensiven, der gang på gang afviste. Til allersidst sendte Kolding også målmanden frem, men heller ikke dette gav pote.

Brønshøj kunne derfor rejse hjem med en flot 2-1 sejr over Kolding IF i en chancefattig kamp, hvor hvepsene scorede 2 mål på 1 åben chance, mens Kolding havde svært ved at slå hul på hvepsereden.

Sejren giver en god portion selvtillid inden det på lørdag den 20. maj kl. 15 gælder Marienlyst hjemme i Tingbjerg.

Kolding IF – Brønshøj 1-2 (1-1)

Brønshøj – opstilling: Simon Bloch Jørgensen – Philip Rejnhold, Jamil Fearrington, Jeffrey Ofori, Simon Sharif – Morten Levinsen (73. Victor Guldbrandsen), Lars Emil Juel Andersen – Christoffer Boateng, Oskar Tranberg, Oskar Høybye (69. Daniel Anusic) – Younes Nielsen (78. Patrick Naundrup)

Kolding IF – opstilling:

Jens Larsen – Steven Somers (33. Jakob Andreasen), Erik Nissen, Mathias Høgsholt, Sabahoon Quame – Mads Zederkoff, Sebastian Sommer – André Jepsen, Mathias Nielsen (73. Malthe Karsberg), Martin Hedeager – Søren Andreasen (84. Rune Nautrup)

Mål:

0-1: Christoffer Boateng, straffe (36) 1-1: Martin Hedeager (42) 1-2: Younes Nielsen (70)